Baardtrimmer - My Perfect Goatee

Baardtrimmer - My Perfect Goatee

€79,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

De GoateeSaver
€19,95 
Scheerzeep + kom van Bathouse
€33,45 
Beard Bib black MijnBaard
€11,95 

Baardtrimmer - My Perfect Goatee

Jaja, eindelijk! We kunnen onze eerste echte baardtrimmer aanbieden op MijnBaard. En wat voor een tondeuse! My Perfect Goatee heeft een baardtrimmer ontwikkeld met een zeer uitgebreid takenpakket.

Led-batterijdisplay voor ultiem gebruiksgemak: My Perfect Goatee Professional Baardtrimmer is de enige in zijn klasse met een LED-indicatoraanduiding voor batterijaanduidingen. Nooit meer raden hoeveel power je nog overhebt!

Professionele 10 IN 1 verzorgingsset voor mannen (sorry, echt alleen mannen, dus niet voor moeder de vrouw!): alles wat je nodig hebt voor professionele verzorging binnen handbereik. Omvat detail-, precisie-, full size- en neustrimmers + microscheerapparaat.

Hoge snelheidsmotor voor nauwkeurig trimmen: een snel draaiende motor drijft deze vrij roterende trimmer aan en geeft je het gereedschap dat je nodig hebt om je sik, baard, bakkebaarden en ander gezichtshaar elke keer perfect geschoren te krijgen. Professionele kwaliteit!

Waterdicht ontwerp voor dagelijks gebruik: Gebruik zo nodig in de badkamer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het nat worden. De ultieme verzorgingsset, gebruik waar en wanneer je het nodig hebt wat je nodig hebt. Krijg elke keer de perfecte snit!

Snellader Lithium-ionbatterij: een snellader met lithium-ionenbatterij maakt deze trimmer jarenlang gemakkelijk in gebruik. Nooit meer zorgen maken over het vervangen van de batterij of het opraken van de stroom!

Maten van de opzetkammen: 3, 6, 9 en 12 mm.

Andere producten in deze categorie

Baardborstel van Damn Good Soap Company
€23,95 
OAK beard brush
€28,95 
Mijn Baard Zeepbak Travertijn
€7,95 
Houten zeepbakje
€9,95 
Morgan's moustache comb large
€12,50 
Muhle scheerspiegel met standaard SP1
€21,95 

Reviews over Baardtrimmer - My Perfect Goatee

- Perfect goatee

5 5

perfecte baardtrimmer/tondeuse! snel geleverd voor een goede prijs. Ik heb een zware baard dus moet een goede zijn. Zeer veelzijdige trimmer, en een sterke motor. trimmen gaat nu een stuk sneller als eerst. De handige standaard met oplader is ook top, de trimmer staat mooi in de kast met de noodzakelijke onderdelen binnen handbereik. TOP!
Na de levering had ik nog wat vragen, die zijn direct door mijn baard beantwoord. aanrader !

- Baardtrimmer - My Perfect Goatee

5 5

Na eerst wat bekende merken gebruikt te hebben als trimmer,
Ben ik op zoek gegaan naar een goed werkende betaalbaar exemplaar. De bekende merken zeggen dat ze goed werk leveren echter na wat ervaring is gebleken dat dat niet zo is. Ik wilde ook geen dure kappers tondeuse aanschaffen. Na wat gezocht te hebben ben ik op Mijnbaart.nl de Baardtrimmer - My Perfect Goatee tegen gekomen. Eerst nog wat scripties omdat er nog geen revieuws waren maar toch maar de stap genomen. En wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Wat doet hij het goed. Alls werkt zoals je verwacht van een heel duur exemplaar. Strak de lijnen aanbrengen in mijn baart, de opzetstukken voor en netjes maken van mijn baart. In een woord Top. De body set heb ik nog niet uitgeprobeert omdat ik deze niet nodig heb. Mocht je een betaalbare goedwerkende baarttrimer zoeken is deze echt aan te bevelen.

Schrijf een review