Safety Razor Schroefsluiting van Muhle

Safety Razor Schroefsluiting

€35,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Silvertip dashaar scheerkwast van Muhle
€79,00 
Scheerkwast Silvertip Fibre van Muhle
€38,50 
scheerolie van Dr K. soap company
€13,95 

Safety Razor Schroefsluiting

Safety razor van Muhle met gesloten kam in verchroomde uitvoering. Old school scheren, met een prachtig scheermes. Het scheermes wordt geleverd met 1 gratis double edge mesje.

Scheermesjes bestellen:
Bestel Double edge mesjes van Mühle (scherpte 3.5 op schaal van 5) hier om te gebruiken bij dit scheermes.
Bestel Double edge scheermesjes (scherpte 1 op schaal van 5) hier om te gebruiken bij dit scheermes.

Gewicht 66 gram, 9.5 cm hoog.

Andere producten in deze categorie

Jack Black Supreme Cream
€29,95 
Scheerkwast Silvertip Fibre S
€32,50 
Lames et Tradition scheerolie Boise
€26,00 
Scheermonnik scheerzeep 1778
€18,95 
Feather PS20 Super verwisselbare mesjes
€16,75 
Giftbox Traditional Black Muhle
€119,00 

Reviews over Safety Razor Schroefsluiting

- Fantastisch scheermes

5 5

Ik ben een beginnende baarddrager (36 jaar) en kwam per toeval mijnbaard.nl tegen. Er ging een wereld voor me open. Ook ik wilde eens proberen hoe het is om old school te scheren met een safety razor. De Mühle R89 is een erg prettig scheermes dat doet wat het moet doen. Het ligt door zijn gewicht goed in de hand, scheert zeer glad zonder 'razor burn' (wel even een paar keer oefenen uiteraard), is makkelijk schoon te houden en hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Ik raad dit scheermes een ieder aan; ook uit kostenoogpunt. En na het aanschaffen van de prachtige Mühle chrome standaard voor dit mes, was mijn badkamer pas echt af :)

- Safety Razor Schroefsluiting van Mühle

5 5

Gisteren (21/08) besteld en vandaag al mogen af halen in mijn geselecteerd Pickup Point. Heb er gelijk een paar double edge mesjes bij besteld. Reeds gebruikt om hals op te kuisen en moet zeggen dat ik nog nooit zo glad geschoren ben :)

- Safety razor van Muhle met gesloten kam

5 5

Na een zoektocht naar een goed scheermes, toch uitgekomen op een mes wat erg lijkt op mijn opa's oude scheermes. Als me opa ze baard ermee kon scheren, kan ik me benen er prima mee scheren. Dat oude scheermes ging lang mee, deze dus ook, prima voor de portemonnee en goed tegen de plastic soep. Geen huidirritatie meer, niet het idee dat je je huidlaag eraf scheert, maar gewoon je haren eraf haalt en ook geen ingegroeide haren meer.

Het mes is goed vast te houden, je hebt iets zwaars vast waardoor je niet hard hoeft te drukken, hij doet ze eigen werk.

ik heb er meteen wat extra mesjes bij besteld.

- Mühle r89

5 5

Vandaag binnen en gelijk aan de slag. Voor het gezicht hoef ik hem nu niet. Laat effe een baard staan. Gebruik hem voor mijn hoofd. Eerst met de headblade overheen en daarna met de mühle de rest. Voor het eerst een safety razor gebruikt en niet een sneetje.
Ken deze site pas een paar dagen. Sinds ik mijn baard laat staan. Maar ze hebben voor mij hier alles in huis.
Super website en snelle levering. Top jongens

- Muhle safety razor

5 5

Net getest, degelijk ontwerp. ligt fijn in de hand. Even wennen, aangezien de safety razor wat zwaarder is dan wegwerpmesjes. Wat uiteindelijk meer controle geeft. Geld meer dan waard.

Schrijf een review