Buffelhoorn Shavette wit/zilver

Buffelhoorn Shavette

€19,95 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Wellicht ook interessant:

Shavette hout
€9,95 
4 packs Derby Double Edge Blades
€5,99 
4 packs muhle double edge blades
€9,95 

Buffelhoorn Shavette (zonder losse mesjes, deze moeten nog los bijgekocht worden)

Maak hiernaast de keuze uit:
* Buffelhoorn Shavette Wit/Zwart
* Buffelhoorn Shavette Wit/Zilver
* Buffelhoorn Shavette Zwart/Zilver

Lees reviews Schrijf een review

Buffelhoorn Shavette

Jongens, wat een feest! We hebben nu 3 handgemaakte Shavettes in de aanbieding met een prachtig handvat van buffelhoorn. De handvatten verschillen per stuk omdat het een natuurlijk product bevat. Niet 1 shavette is hetzelfde. De Shavettes zijn verwant aan het open scheermes, maar halen echter niet hetzelfde scheercomfort. Het is een mooi beginnersmes om het old school scheren te proberen. De Shavette is ideaal voor het strak aanzetten van je bakkebaarden, baardlijnen en sik. Je kunt de Shavette perfect gebruiken in combinatie met The Beard Buddy om de perfecte baardlijnen te creëren. Je kunt boven in het scherm kiezen voor 3 verschillende buffelhoorn shavettes.

Let op, de buffelhoorn Shavette wordt zonder mesjes geleverd! In de shavettes gaan zogenaamde Single Edge Blades. Je kunt ook Double Edge mesjes bijbestellen. Deze Double Edge mesjes moet je eerst door de midden breken, alvorens je deze in het mes kunt steken. De single edge blades zijn makkelijk tussen de houder te klemmen.

We raden je aan om scheerolie te gebruiken voordat je gaat scheren. Op deze manier kun je goed zien waar je wel en wat je vooral niet wilt afscheren. In tegenstelling tot scheerschuim. Suavecito Shave Gel is een doorzichtige scheergel, deze kun je ook gebruiken in combinatie met de Shavette zodat je goed kunt zien wat je wel en juist niet wilt scheren.

Afmeting van de Shavette:
Ingeklapt: 15 cm
Uitgeklapt: 22,5 cm
Lederen hoesje is 18 cm lang en wordt met drukknoop dicht gemaakt.

Bekijk het instructiefilmpje hoe je de Shavette cut throat Razor moet gebruiken

Andere producten in deze categorie

Scheermonnik Scheerzeep Delftse Donderslag
€18,95 
Mr Natty Slick Pomade
€19,95 
Solid Cologne Kahn
€16,95 
Taylor of Old Bond Street Ivoor scheerset
€199,95 
Bathhouse Scheerolie Spanish Fig & Nutmeg
€16,95 
Mühle scheerset (4-delig) Rytmo
€94,95 

Reviews over Buffelhoorn Shavette

- Poor quality control

3 5

I purchased the White / Silver shavette because I liked the look and price of it, and the one that arrived is very similar to the photos, it also has a very nice weight. However the blade does not close into the handle because it is not aligned properly and gets caught on the handle, this is a huge disappointment for an otherwise nice razor

- Grove afwerking

3 5

Ik heb de versie in wit/zilver besteld. Ik houd wel van het natuurlijke aspect waardoor ieder product net even anders is. Daardoor verwacht ik ook dat de shavette niet 100% perfect is. Maar in dit geval is de afwerking wel er gemakkelijk en grof. Het hoornen handvat heeft de vorm van het metaal, maar dat is het dan ook wel. Geen enkele ronding is er aan de randen meegegeven, zodat hij erg hoekig is. Achteraf kun je dit op de foto's zien als je goed kijkt, het was mij niet opgevallen. De witte en de zwarte lijken op de foto's wel netter afgewerkt.
Ik ga nog proberen of ik met een dremel of vijl zelf wat ronding aan het handvat kan meegeven. Hopelijk helpt dat, want het is optisch wel een mooi mes.

Schrijf een review