Buffelhoorn Shavette Wit/Zwart

Buffelhoorn Shavette

€19,95 
Op voorraad
41

Wellicht ook interessant:

Buffelhoorn Shavette (zonder losse mesjes, deze moeten nog los bijgekocht worden)

Maak hiernaast de keuze uit:
* Buffelhoorn Shavette Wit/Zwart
* Buffelhoorn Shavette Wit/Zilver
* Buffelhoorn Shavette Zwart/Zilver

Lees reviews Schrijf een review

Buffelhoorn Shavette

Jongens, wat een feest! We hebben nu 3 handgemaakte Shavettes in de aanbieding met een prachtig handvat van buffelhoorn. De handvatten verschillen per stuk omdat het een natuurlijk product bevat. Niet 1 shavette is hetzelfde. De Shavettes zijn verwant aan het open scheermes, maar halen echter niet hetzelfde scheercomfort. Het is een mooi beginnersmes om het old school scheren te proberen. De Shavette is ideaal voor het strak aanzetten van je bakkebaarden, baardlijnen en sik. Je kunt de Shavette perfect gebruiken in combinatie met The Beard Buddy om de perfecte baardlijnen te creëren. Je kunt boven in het scherm kiezen voor 3 verschillende buffelhoorn shavettes.

Let op, de buffelhoorn Shavette wordt zonder mesjes geleverd! In de shavettes gaan zogenaamde Single Edge Blades. Je kunt ook Double Edge mesjes bijbestellen. Deze Double Edge mesjes moet je eerst door de midden breken, alvorens je deze in het mes kunt steken. De single edge blades zijn makkelijk tussen de houder te klemmen.

We raden je aan om scheerolie te gebruiken voordat je gaat scheren. Op deze manier kun je goed zien waar je wel en wat je vooral niet wilt afscheren. In tegenstelling tot scheerschuim. Suavecito Shave Gel is een doorzichtige scheergel, deze kun je ook gebruiken in combinatie met de Shavette zodat je goed kunt zien wat je wel en juist niet wilt scheren.

Afmeting van de Shavette:
Ingeklapt: 15 cm
Uitgeklapt: 22,5 cm
Lederen hoesje is 18 cm lang en wordt met drukknoop dicht gemaakt.

Bekijk het instructiefilmpje hoe je de Shavette cut throat Razor moet gebruiken

Andere producten in deze categorie

Schrijf een review