Acca Kappa Beard Giftset

Acca Kappa Beard Giftset

€104,95 
Op voorraad
5

Wellicht ook interessant:

Acca Kappa Shaving Gift Set
€123,95 

Acca Kappa Beard Giftset

Acca Kappa Beard Giftset

Inhoud
Acca Kappa Beard Conditioner 200ml met Moringa extract voor een gezonde, lichte en sterke baard.
Conditioner uitdrukkelijk geformuleerd om de baard en snor te voeden en te verzachten. Moringa extract helpt kroezen te voorkomen, waardoor de baard sterk en glanzend blijft. Gebruik tijdens de eerste drie weken van de baardgroei de conditioner op de huid om irritatie te voorkomen. De natuurlijke mint heeft een stimulerende werking op de huid en gaat huidirritaties tegen. Dit product zorgt voor een gezonde en glanzende baard.

Acca Kappa Beard Shampoo 200ml, met Moringa extract voor een gezonde, lichte en sterke baard.
Nadrukkelijk gemaakt voor de dagelijkse wasbeurt van de baard en snor. Deze shampoo reinigt de baard en voorkomt het irriteren van de huid. Moringa bevat zuiverend extract voor een sterke, gezonde en glanzende baard. De natuurlijke mint heeft een stimulerende werking op de huid en gaat huidirritaties tegen. Dit product zorgt voor een gezonde en glanzende baard.

Acca Kappa Beard Brush Barber Shop Collection.
Deze Baard Borstel is gemaakt van kostbaar wenge hout, en met de hand afgewerkt. De borstel heeft een ergonomische handgreep en pure haren van de beste kwaliteit. De stevige haren van verschilende lengtes ontwarren je baard en houdt de baard in vorm. Ook verdwijnen huidschilfers en losse baardharen op deze manier, wat irritatie vermindert. Door de ovale vorm, kan de borstel worden toegepast smallere oppervlakten zoals: bakkebaarden, snor en kin baarden

Andere producten in deze categorie

Muhle scheerset 3 delig hoornbruin
€124,95 
Dick Johnson Matte Hair Kit
€34,90 
Beardbrand Temple Smoke beardsman's kit
€209,95 
Zew Barber's Must Have Box
€18,50 
Muhle Giftbox Traditional Chroom scheerset
€169,00 
HEY JOE! Bearded Survival Kit
€43,95 
Schrijf een review