Azbane baardolie en baardbalsem set

Azbane baardolie & baardbalsem set

€29,95 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Wellicht ook interessant:

Azbane baardolie & baardbalsem set

De Azbane baardolie Vetiver & Cardamon ruikt geweldig en is een erg goede baardolie. Gemaakt met oa de beste Marokkaanse arganolie. Zeer goed voor je baardharen en je onderliggende huid. Helpt onder andere tegen vervelende baardjeuk. Ook de Azbane baardbalsem verzorgt je baardharen goed en geeft ook nog wat hold aan je baard als deze wilt stylen. De combinatie van beide producten werkt erg goed. Gooi er nog een baardborstel bij en je bent klaar om geweldig te zijn :)

Met deze combi set pocket je meteen 25% korting!

De Azbane baardolie & baardbalsem set bevat de volgende producten:
- Azbane baardolie Vetiver & Cardamon (50 ml)
- Azbane baardbalsem

Alle Azbane producten worden gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten. Geen phosphaten, sulfaten, parabenen, siliconen, kleurmiddel of andere narigheid.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Azbane baardolie & baardbalsem set

- de top producten van azbane

5 5

Top producten van azbane (baardwax, baardolie en de shampoo). Ze ruiken overheerlijk en zijn gemakkelijk in te brengen. Met de shampoo voel je je baard zachter worden. Mijn waardering voor azbane de olie, shampoo en de baardbalsem = een dikke 5!

- Azbane olie en balsem

4 5

Goed product
Vandaag voor de eerste maal gebruikt. Goede en fijne kwaliteit. De balsem geur blijft subtiel aanwezig, de olie wat minder vind ik persoonlijk

- Azbane vetiver en cardamon + baardbalsem

5 5

Geweldige producten. Vandaag voor de eerste maal gebruikt. Ik ga de andere baardolie's van azbane ook bestellen. Zeer goede en fijne kwaliteit. De geur blijft ook zeer lang en subtiel aanwezig.
Mijn vrouw is er ook fan van, ik heb de indruk dat ze steeds meer in mijn buurt blijft rondhangen als ik de baardolie heb gebruikt. ;-)
T zou fijn zijn mochten de baardbalsems ook geparfumeerd zijn identiek aan de olie's, dan kon je ze altijd combineren. (misschien iets voor de toekomst)

Schrijf een review