The Bluebeards Revenge Barber Bundle Kit

Barber Bundle Kit - Bluebeards Revenge

€74,95 
Op voorraad
8

Wellicht ook interessant:

The Bluebeards Revenge Classic Blend Beard Oil
€13,95 
The Bluebeards Revenge Shavette Set
€37,95 
Bluebeards Revenge Hipster Kit
€49,95 

Barber Bundle Kit - Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge Barber Bundle Kit is een uitgebreide luxe scheerset, verpakt in een mooie geschenkdoos. Deze scheerset bevat alle benodigde artikelen voor een geweldige scheerbeurt.

- Bluebeards Revenge Shavette Razor; old school scheren met de shavette. LET OP: er zitten nog geen losse mesjes bij deze set, die kun je hier bestellen.
- Bluebeards Revenge Scheercrème 100 ml; een premium scheercrème. Volgens Bluebeard Revenge vermindert de baardgroei als je deze scheercrème gebruikt. Dit komt door de unieke Decelerine formule.
- Bluebeards Revenge Post Shave Balm 100 ml; geweldige after shave balsem die je huid verzorgt en verkoeld na het scheren
- Bluebeards Revenge Pre-Shave Oil 125 ml; maak je baardharen lekker zacht voordat je gaat scheren. Verminderd huidirritatie na het scheren.
- Bluebeards Revenge Doubloon Scheerkwast; budget scheerkwast met de kenmerken van een geweldige scheerkwast. Geeft een goed schuim.
- Bluebeards Revenge Scheerhanddoek; Door het fijne motief en de afmeting is deze handdoek uitermate geschikt als scheerhanddoek. Zowel voor het schoonmaken als ook het drogen van je gezicht na de scheerbeurt. Voorzien van het geweldige Bluebeard's Revenge logo.

Andere producten in deze categorie

Bluebeards Revenge Hipster Kit
€49,95 
Zew Neat Bearded Man Set
€55,00 
Pappas beard kit karma
€40,00 
Baardset Wilderness van Mr Bear
€49,95 
Percy Nobleman Beard Starter Kit
€19,95 
Pappas beard kit Citrus Blend
€40,00 

Reviews over Barber Bundle Kit - Bluebeards Revenge

- Als je wilt beginnen met

5 5

Als je wilt beginnen met scheren met een shavette mes dan kan ik je deze set echt aanraden. In het begin gaat het scheren best lastig maar als je de techniek onder de knie hebt dan is het geweldig om te scheren met een shavette mes. De crème in combinatie met de olie zorgt voor een geweldig scheerresultaat zonder scheerirritatie. De aftershave heeft een lekkere niet te sterke geur en maakt je scheerbeurt helemaal af. Het enige wat iets minder is aan deze set is de scheerkwast die is namelijk aan de harde kant.

Schrijf een review