Emergency Flare Kit van Mr natty

Emergency Flare Kit voor je baard

€29,95 
Op voorraad
3

Wellicht ook interessant:

Emergency Flare Kit van Mr Natty

Dit baardverzorging pakket bevat de volgende artikelen:
- fles Famous Beard Elixir (baardolie)
- fles Bring Me Sunshine Beard Elixir (baardolie)
- Save ya Own Skin (gezichtsverzorgende boter)

Lees reviews Schrijf een review

Emergency Flare Kit voor je baard

Mr Natty heeft een leuk nieuw product ontwikkeld, de Emergency Flare Kit voor je baard. Dit pakket bevat een flesje Famous Beard Elixir baardolie, een flesje Bring Me Sunshine Beard Elixir baardolie en een blikje Save Ya Own Skin.

Save Ya Own Skin is recent door Mr Natty ontwikkeld en het is een natuurlijke verzorgende boter, gericht op de droge huid. Maar deze kun je ook prima dagelijks gebruiken als moisteriser of als balsem voor na het scheren. Zoals met alle producten van Mr Natty, ruikt de Save Ya Own Skin weer heurlijk!
Shea Boter en Olijfolie hydrateren je huid, terwijl Patchouli- en bergamotolie branderig gevoel van je huid verminderen.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Emergency Flare Kit voor je baard

- Mr Natty Flair Kit

5 5

Dit product afgelopen voor de tweede keer besteld, een heerlijke combinatie van twee geurrijke baardoliën en een verzorgende balsem.
De Famous Beard Elixer ruikt zeer mannelijk en heeft niet te sterke maar zeer aangename natuurachtige geur. Zorgt voor een gehydrateerde huid en verzorgde baard.
Ik combineer hem vaak met de Bring Me Sunshine Beard Elixer, en die doet eigenlijk precies wat het op het flesje staat. Geeft een mooie glans aan de baard zodat die er mooi uitziet. Vaak een paar druppels van elk door je baard heen en je bent klaar.

De verzorgende boter die als laatste in het pakketje zit (Save Ya Own Skin moisterizing butter) ruikt echt heerlijk sterk en maakt de huid lekker zacht. Top product.

Schrijf een review