Pappas Sample Set

Sample Set - Pappas

€28,00 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Mad Viking Sample Pack baardolie
€39,95 
Percy Nobleman Travel Tin
€24,95 

Pappas Sample Pack bestaat uit de volgende artikelen:
- 5 flesjes Baardolie (5ml) met pipet
- 5 Baardbalsem/wax in een 15ml blikje

Lees reviews Schrijf een review

Sample Set - Pappas

Niet kunnen kiezen tussen de geuren van de baardoliën en de baardbalsems/waxen? Of weet je niet of je nou moet kiezen voor een baardolie of een baardbalsem/wax? Wij maken jou leven net even wat makkelijker! Met de Pappas Sample Pack kun je kennis maken met de geuren van Baerdschmeer (baardolie) en Baerdschmeersel (baardbalsem/wax) lijn. Je krijgt alle geuren van de Baerdschmeer en de Baerdschmeersel! Dus dat betekent dat je de geuren van Mahonie, Vetyver, Eikenmos, Citrus Blend en Karma in zowel baardolie als -wax kunt uitproberen! En dan weet je zeker of je meer een olie of een balsem/wax baardgast bent!

Mahonie: Het heeft een traditionele herengeur, met een sterke mahonie topnoot gecombineerd met limoengras en basilicum.

Vetyver: Het heeft een geur wat je eigenlijk altijd hoort te ruiken in een “traditionele kapperszaak”, een sterke aftershave geur met citroen en sandelhout in combinatie met noten van bloemen en musk.

Eikenmos: Een geur die je doet denken aan de geuren van een bos als het net heeft geregend. Een topnoot van eikenmos gecombineerd met noten van lavendel en geranium bourbon.

Citrus Blend: Een wat sterkere geur, een topnoot van sinaasappel gecombineerd met noten van lavendel en kruidnagel. Een heerlijke warme geur!

Karma: Diep, verleidelijk en sensueel! Patchouli, sinaasappel, lavendel, pijnolie, citroengras, elemi, en gardenia extract gecombineerd met citroen, sandelhout in combinatie met bloemen en muskus.

Andere producten in deze categorie

Zeus Deluxe Beard Care Dopp kit
€84,95 
Baardset Wilderness van Mr Bear
€49,95 
Beard Wash Set Vanille Rum
€34,95 
Mini Styling Collection
€14,95 
Muhle silvertip scheerset Blackwood
€269,95 
Essential Grooming Kit
€79,90 

Reviews over Sample Set - Pappas

- Goeie hold, prima geuren

4 5

Met name voor de baardbalsems gekocht. De geuren zijn over het algemeen prima, meeste een beetje spicy en citrussy in verschillende maten (Eikenmos, Vetyver en Citrus Blend). Mahony en Karma komen in de buurt van standaard mannengeurtjes/parfums. Mahony ging me gedurende de dag wel echt tegenstaan. Vetyver is in tegenstelling tot wat je verwacht niet per se sterke vetiver geur, maar wel musky inderdaad.

Over het algemeen hebben al deze schmeersels een bovengemiddelde hold voor een balsem (mijn vergelijkingsmateriaal: Mad Viking, Mr Natty, Cpt. Fawcett). Wordt niet helemaal opgenomen door de baard/huid, maar geeft gedurende de hele dag prima hold voor een middellang baardje. Geur blijft ook lang hangen.

De oliën blijven ook lang hangen qua geur, en maken zoals verwacht je baard lekker zacht.

4/5 balsems (Mahony niet mijn ding) vind ik prima. Iets teveel hold/wax voor dagelijks gebruik - geeft zoveel troep in je baard - maar paar keer per week gebruiken is prima te overzien.

Schrijf een review