Proraso Beard Kit Wood & Spice

Proraso Beard Kit

€44,95
Op voorraad
28

Wellicht ook interessant:

Proraso Beard Kit

De Proraso Beard Kit bevat alles wat de moderne baardman nodig heeft. Fles Baardshampoo (200 ml), fles baardbalsem (100 ml) en een fles baardolie (30 ml). Samen verpakt in geweldig mooi blik. Man, dit is echt een fantastisch kadopakket. Top producten met geweldige geuren en samengesteld om als kado weg te geven.

Proraso Baardolie bevat de beste ingredienten om je baard te hydrateren en verzorgen. Tevens is deze goed voor de onderliggende huid (dus goed op de huid masseren). Wij scharen de proraso baardolie wel onder de toppers van ons assortiment.

Proraso Beard Balm is speciaal gemaakt voor de beginnende baard. Een korte baard wil wel eens flink jeuken en irritatie geven, deze balsem verlicht irritatie van de huid en vermindert de jeuk. Ook verzorgt deze balsem je baard tijdens de groei.

Proraso Baardshampoo is een heerlijke shampoo. Deze reinigt je baard goed en de geuren zijn echt geweldig! Je hebt niet veel nodig van de shampoo om je baard goed te reinigen. Een klein pompje op je handen en dan in je baard verwerken. Laat het een minuutje intrekken en zijn werk doen en daarna uitspoelen.

Wood & Spice:
Houtachtige geur die mengt met balsamico en een spicy ondertoon. In de eerste paar minuten leiden de top noten tot een pittige komijn en saffraan geur, dan ontwikkelt het hart zich met een bosachtige noot van ceder en sandelhout. De blijvende ondertoon komt van vanille en rockrose. GE-WEL-DIG!

Cypress & Vetiver:
Droge, bosrijke en warme geur met eindnoten van amber. Het begint met frisse noten van cipres die door de bergamot worden aangevuld. Het hart is van vetyver en ceder en de noten van amber die de rest van je dag verfraaien.

Azur & Lime:
De Azur & Lime is een lekkere klassieke mannengeur met frisse topnoten van Citrus vruchten en Munt bladeren. Geeft je baard een lekkere frisse geur.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Proraso Beard Kit

- Wood & spice kit Proraso Beard Kit

5 5

Super geweldig! Mijnbaard.nl. ze hebben zoveel echt heel fijn. Bedankt voor het mooie aanbod en de altijd snelle levering.

Schrijf een review