Zew Wet Shaving Set

Wet Shaving Set Zew

€99,95 
Op voorraad
10

Wellicht ook interessant:

Beyer's Oil Beard & Hair Pomade Eisenkraut
€32,95 
Fine After Shave Balm Platinum
€22,50 
Brooklyn Soap Company Aftershave Spray
€8,95 

Wet Shaving Set Zew

De Wet Shaving Set van ZEW omvat de ZEW scheerzeep. De scheerkwast en het scheermes zijn gemaakt door MÜHLE - de Duitse fabrikant van exclusieve scheeraccessoires. Alle producten kunnen op een elegante standaard worden gemonteerd, wat het ritueel van dagelijks scheren en orde in de badkamer vergemakkelijken zal.

Het scheermes is een perfect uitgebalanceerd scheermes. De constructie van de kop maakt het gebruik van een speciale hoek van het scheermesje mogelijk en zorgt voor een nog energiekere scheerbeurt. De handgreep is gemaakt van thermisch geïmpregneerd essenhout, verbonden met een chromen basis.

De scheerkwast heeft Pure Badger-dassenharen van hoge kwaliteit. De borstelgreep is gemaakt van thermisch geïmpregneerd essenhout gecombineerd met een chromen basis.

De scheerkom is afgestemd op de maat van de Zew Shaving Soap. Hiermee kun je gemakkelijk overvloedig schuim maken met een borstel, zodat het natte scheerritueel comfortabel en zonder irritatie verloopt. De schaal is gemaakt van thermisch geïmpregneerd essenhout.

De standaard, ontworpen voor de WET SHAVING SET, maakt een comfortabele en veilige ophanging van de borstel en het scheermes mogelijk en bergt de beker op. Het is gemaakt van thermisch geïmpregneerd essenhout.

Scheerzeep is een natuurlijke houtskoolzeep uit de Bieszczady-bergen. Biedt een effectieve en comfortabele scheerbeurt. Houtskool heeft ontgiftende, reinigende en bacterie dodende eigenschappen.

Andere producten in deze categorie

Giftbox Traditional Black Muhle
€119,00 
Muhle lederen etui met kwast en mes
€144,95 
MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 
Pappas Beard Kit Oak moss
€40,00 
Bluebeards Revenge Hipster Kit
€49,95 
Mediceuticals Advanced Hair Restoration Kit Normal
€58,95 
Schrijf een review