Mijnbaard moustache wax woody

Snorrenwax - MijnBaard

€7,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

MijnBaard beard oil woody
€11,95 
Baardolie Woodland van Mr Bear Family
€15,95 
MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 

Onze eigen snorrenwax, uiteraard gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten met een goede hold.

Beschikbaar in de geuren: Citrus en Woody

Inhoud: 15 ML

Lees reviews Schrijf een review

Snorrenwax - MijnBaard

Nieuw uit het lab van Mijnbaard, de snorrenwax Woody en Citrus. De snorwax is samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten zoals je van ons gewend bent. Schraap met je duimnagel de wax uit het potje en wrijf deze tussen je vingers tot het vloeibaar wordt en verwerk de wax dan in je snor. Tip: bewaar het blikje snorrenwax in je broekzak zodat de wax al wat warmer is en makkelijker uit het potje te halen.

- Woody
Ceder-, Sandelhout- en Tea Tree-olie geven deze snorwax een lekkere houtachtige geur. Let op, de dames vinden deze geur ook erg lekker. Je kunt dus meer vrouwelijk aandacht verwachten als je deze snorwax gebruikt :)

- Citrus
Citroen-, sinaasappel- en een klein snufje kaneelolie geven deze snorwax een lekker frisse citrus geur.

MijnBaard - eigen merk
Alle producten van MijnBaard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingrediënten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus een topkwaliteit product voor groothandel prijzen!
Vrienden van MijnBaard en het MijnBaard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van MijnBaard.

Andere producten in deze categorie

Pacinos Beard & Face Scrub
€17,95 
Schmiere Wild Sweetness beard oil
€17,95 
Dutchbeards Old Souls baardolie
€9,95 
Mad Viking Beard Yggdrasil beard oil
€19,90 
Kadobon voor 25 euro korting
€25,00 
Beard Stache Wax Wilderness van Mr Bear
€16,95 

Reviews over Snorrenwax - MijnBaard

- Een beetje een tegenvaller

3 5

De producten van MijnBaard zijn eigenljik altijd erg goed, maar dit is een beetje een tegenvaller. De wax heeft namelijk erg weinig hold, dus als je een beetje een verwilderde snor hebt, zal deze wax je helaas niet verder helpen.
De wax is echter wel heel makkelijk op te warmen en te verdelen over de snorharen. Ook geeft het een mooie glans aan je snor, zit er verder geen troep in de wax en is hij voordelig. Hierdoor toch nog 3/5 sterren

- Ideaal voor a quick fix!

4 5

Snorrewax, je hebt ze in verschillende consistenties, van snoei hard tot zacht. De snorrewaxen die ik heb getest hadden allen 1 ding gemeen, je hebt een föhn nodig om hem goed aan te kunnen brengen. En als je haast hebt is dat niet echt handig.
Deze snorrewax van mijnbaard is ideaal voor een snelle aanbreng. De wax is zeer zacht en breng je aan zonder föhn en zonder dat je restanten ziet in je snor. Doordat de wax zo zacht is houd hij het geen volledige dag vol en kun je geen handlebars maken. Echter de eigenwijze haren brengt hij in het gareel en hij houd het lang genoeg vol zpdat je een middagje de deur uit kan gaan zonder dat je snor zijn eigen weg kiest.

p.s. de citrus geur is heerlijk!

- Goed, maar weinig

4 5

Het is een prima product. Wordt niet hard zoals andere wax of balsem.
Enkel is het potje echt extreem klein. Iets groter dan m'n duimnagel. Had voor de prijs meer verwacht.
Het is hetzelfde potje dat je gratis krijgt bij een verzending boven €40...

- He's got a moustache

5 5

Heel fijn product. Na veel experimenteren, deze snorrewax komt goed in de buurt van wat ik zoek. veel snor-producten drogen uit en lijlt also je roos heb in je snor...niet echt cool. Deze daarentegen droogt niet uit en snorharen blijven soepel. Perfect formaat om in je broekzak te houden.

- Snorrenwax - Woody

4 5

Mijn eerste snorrenwax.
Bestellen en leveren zoals altijd goed geregeld, complimenten hiervoor!

Het product valt me zeker niet tegen. Vloeibaar maken gaat maken tussen de vingers en de consistentie korrelt niet.
Verdelen en stylen gaat makkelijk.

Geur is aangenaam en lijkt op de woody baardolie alleen een stuk minder sterk, na een half uurtje is de geur wel vervlogen.

- Snorrenwax Citrus - MijnBaard

4 5

Prima snorrenwax voor dagelijks gebruik. Smeert lekker weg en blijft goed in model zitten. Na verloop van tijd merk je dat hij wel wat korrelig wordt in het blikje maar dat betekend niet dat de werking ervan verdwijnt, gewoon even flink tussen de vingers warm maken en smeren maar! Tevens ook goed te gebruiken als je geen baard 'stylerend' product bij je hebt om toch de baard/sik te modeleren.

- Snorrenwax - MijnBaard

4 5

Als kerstcadeau heb ik van mijn vriendin de snorrenwax - mijnbaard (Woody) gekregen.
Mijne eerste gevoel was dat de geur nogal sterk was maar na een aantal maanden deze te gebruiken ruik ik het niet meer.
Qua gebruik is het niet zo eenvoudig, de substantie is nogal vrij hard dus ik zet deze op de verwarming om te kunnen gebruiken.
Het resultaat vind ik top. Ik kan mijn snor mooi naar boven krullen en blijft bijna heel de dag staan!

- Snorrenwax - Woody

5 5

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat dit de eerste keer is dat ik snorrenwax gebruik. Veel vergelijkingsmateriaal heb ik dus niet. Het blijkt in ieder gaval dat de reviews hieronder waar zijn. :) De geur is lekker fris en 'aards' en heeft inderdaad iets weg van hout. Ook als je het blikje niet in je zak bewaardt, krijg je het er gemakkelijk uit met je nagel. Daarna is het snel warm en goed te verdelen over de snor. Prima spul voor een mooie snor.

- Woody snorrenwax

5 5

Deze snorrenwax als kado bij mijn laatste bestelling gekregen. De geur ruikt echt heerlijk! Ik moet best wemnen aan kruidige geuren, maar deze ruikt wel heerlijk hoor! De wax smelt gemakkelijk (voor mijn gevoel makkelijker dan de citrus variant). Zeer grschikt om je snor te temmen, thanks voor n heerlijk kado

- Snorrenwax Woody

5 5

Ik heb sinds een aantal dagen het eigen merk snorrenwax Woody in mijn bezit. De geur is identiek aan de duurdere producten die mijn barbier gebruikt en dat voor een veel lagere prijs. Hij doet precies waar hij voor gemaakt is en doet zijn naam eer aan. De snor staat fier rechtop en overeind. De wax is goed met een vingernagel uit het potje te schrapen, en laat zich daarna goed verdelen over de vingers van de linker en de rechterhand. De wax word goed zacht door wrijving, waarna hij zich goed in de snor laat verdelen zonder de "klontjes" die andere waxen weleens kunnen hebben. De wax is perfect te combineren met de woody baardolie en de baardwax. Een erg goed product voor een nog scherpere prijs. Ik kan hem aan iedereen aanraden

Schrijf een review