Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 39,95
Meest
verkocht
(4)
€ 14,95
Meest
verkocht
(3)
€ 19,95
€ 6,95
SALE!
Meest
verkocht
(28)
€ 12,50
€ 10,89
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(20)
€ 12,50
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(88)
€ 11,95
€ 12,50
€ 12,50
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(7)
€ 22,45
Onze
Favorieten
(13)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 29,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(6)
€ 22,50
(8)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 16,95
Onze
Favorieten
(4)
€ 29,95
Meest
verkocht
(21)
€ 7,95
(2)
€ 22,45
Onze
Favorieten
(2)
€ 19,50
(6)
€ 22,50
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(23)
€ 6,95
SALE!
(3)
€ 64,95
€ 49,95
SALE!
€ 64,95
€ 49,95
€ 6,95
€ 6,95
€ 6,95

Voor baardverzorging op het hoogste niveau kom je naar MijnBaard.nl


Hé Baardman! Wat goed om je hier te zien. Dat jij op dit moment bij onze baardverzorgingsproducten bent terechtgekomen getuigt van ontzettend goed gedrag. Jij bent duidelijk een man van je baard en wij willen je graag helpen om het allerbeste uit die wonderschone vriend van je te halen, welkom in de wondere wereld van baardverzorging!

Een verzorgde baard is een mooie baard


Baardverzorging was voor veel van onze baardbroeders in het begin maar een vreemd fenomeen. Hebben wij, woest aantrekkelijke mannen, dit wel nodig? Wat doet het voor ons imago en oké, slechts om te inventariseren: welke producten kiezen we dan als eerste? Bij MijnBaard hebben we alle producten hoogstpersoonlijk aan onze baardharen onderworpen en op die manier de lekkerste collectie aan baardverzorgingsproducten die je ooit hebt gezien verzameld. Verwonder je dan ook over hoe elk afzonderlijk baardverzorgingsproduct bijdraagt aan een geweldige baard.

Verzorgd en in model


Of je nu een lange baard of een korte baard hebt, door je baard dagelijks de aandacht en verzorging te geven die hij verdient zal je ervoor zorgen dat je baard er nog beter uit zal zien dan hij al deed. En daardoor zal jij je automatisch ook fantastisch voelen! Regelmatig gebruik van baardolie of baardbalsem zal ervoor doen zorgen dat je baard heerlijk ruikt en aangenaam glad aanvoelt, zonder dat jij je mannelijke uitstraling verliest. Heb je een wat kortere baard, dan zorg je er met deze producten ook voor dat hij mooi in model om je gezicht hangt. Gezegend met een woeste baard? Tem deze dan met een potje baardwax, want als echte kerel ben jij je eigen baard natuurlijk wel de baas.

Daarnaast geldt als bijkomend voordeel dat wie zijn baard en onderliggende huid goed verzorgt veel minder last zal ervaren van huidirritatie en een jeukend gevoel. Dit is vooral in het eerste stadium bij de korte baard een veelvoorkomende klacht, maar wanneer de baard wat langer is kan een droog en trekkerig gevoel net zo vervelend zijn. Baardverzorging draait dus echt om het complete plaatje, van hydratatie van huid en baardhaar tot het stimuleren van de bloedsomloop wanneer je een lekker product inmasseert tot regelrechte baard styling.

Bekijk onze Baardolie top 10 hier alvast!

Reinig die baardharen


Baardharen zijn droger en stugger dan hoofdharen. Het is dan ook echt van toegevoegde waarde om je baard te wassen met een milde baardzeep of baardshampoo. Met het reinigen van je baard zorg je ervoor dat overtollige wax, oliën en vuil op baardvriendelijke wijze verwijderd worden. Zo houd je hem krachtig en gezond. Ons advies luidt wel: was niet vaker dan 2 à 3 keer per week je baard, want we willen natuurlijk niet dat hij onnodig uitdroogt.

Nieuw aangekomen in ons koude kikkerlandje is de Beard Butter, een romige crème die al een absolute must is bij onze internationale baardbroeders en werkt als een leave-in conditioner. Masseer deze na het douchen in je baardharen en laat ‘m gedurende de nacht (of dag natuurlijk) zijn magie op je uitwerken. Geen tijd voor die heerlijke Beard Butter? Gebruik dan tijdens het wassen een baardconditioner om hem toch die voeding te gunnen.

Dat zit wel snor!


Niets is zo vervelend als een machtige baard met een baldadige snor. Met een beetje snorwax zijn die problemen als sneeuw voor de zon verdwenen en ondanks zijn stugge karakter zijn snor en baard ineens verbonden als nooit tevoren. Door vervolgens het geheel extra strak af te stylen met behulp van een snorkam weet je dat het goed zit, want echte schoonheid zit ‘m in de details.

Pssst… Uit betrouwbare bronnen hebben we vernomen dat je voor de sensationeelste krulsnor het beste de Hongaarse snorwax van Stern kunt gebruiken.

(B)aardige kadootjes


Voor de drager van een baard is een baardverzorgingsproduct een perfect kado. Laat de baardman zich speciaal voelen met een persoonlijke uitgekozen flesje baardolie, of kies juist voor een praktisch cadeau zonder geur, zoals een zachte baardborstel, een antistatische baardkam of een vlijmscherpe baardschaar. Natuurlijk kun je bij MijnBaard ook kiezen voor een geweldig baardverzorgingspakket, waarbij je de gelukkige ontvanger kan verblijden met een kado voor z’n snor of een kado voor z’n baard (of beide…).

Natuurlijk kun je ook hier onze top 10 kado’s bekijken voor gegarandeerde succesverhalen.

Baardverzorgingsproducten kopen bij MijnBaard


Bij MijnBaard kun je dus alles kopen op het gebied van baardverzorging en meer! Met een uitgebreid assortiment aan heerlijk producten met nog heerlijkere geuren zul je merken dat je er verslaafd aan zal raken. We krijgen dan ook niet voor niets geweldige feedback van baardmannen die al 30 jaar een baard dragen, maar sinds hun eerste baardverzorgingservaring niets anders meer willen. Want wat wil een man nog meer dan een slick uitziende baard en dus ook veel vrouwelijke (of mannelijke) aandacht?!

Contact


We hopen dat je alles hebt kunnen vinden wat je zocht, maar wij snappen het ook als je wellicht door de hoeveelheid bomen het bos niet meer ziet. Of misschien heb je andere vragen. Geen zorgen! Bel ons gerust op +31 (0) 251 342 008 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar [email protected], dan helpen we je graag verder met persoonlijk advies en tips!