Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(20)
€ 12,50
€ 12,50
€ 12,50
Onze
Favorieten
(3)
€ 8,50
(1)
€ 9,95
€ 7,95
Meest
verkocht
(8)
€ 8,50
€ 8,95
Meest
verkocht
(11)
€ 5,95
(10)
€ 11,95
Onze
Favorieten
(1)
€ 14,00
(1)
€ 11,95
Onze
Favorieten
€ 13,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(1)
€ 10,95
Onze
Favorieten
(2)
€ 17,00
(3)
€ 17,00
€ 14,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 8,95

Waarom een baardzeep kopen?

Het gebruik van een baardzeep is essentieel om je baard in goede conditie te houden. Dat komt natuurlijk doordat je baardhaar net even anders reageert dan de haren op je hoofd. Wanneer je weet wat de juiste zeep is en hoe je deze op de juiste wijze gebruikt, dan kan je er zeker van zijn dat jouw haren er alleen maar beter uit gaan zien. Daarom vind je bij MijnBaard een flink uitgebreide collectie aan goede zepen.

Hoe gebruik je een baardzeep?

Met de baardzeep verzorg je de haren. Die krijgen namelijk flink wat te verduren. Je smeert van alles in je baard. Dit eist zijn tol, zelfs wanneer het natuurlijke producten zijn. Je wilt je baard natuurlijk perfect stylen, maar je wilt hem ook zo lang als mogelijk behouden. Daar komt de zeep in het spel. Het is namelijk de manier om alles eens goed uit te wassen. Dit doe je echter niet vaker dan 2 tot 3 keer per week, voor optimaal resultaat.

Wat zijn de beste baardzepen?

Als baardmannen onder elkaar wisselen we natuurlijk graag tips uit. Dat doen we ook zeker als het om de juiste producten gaat, zoals de volgende baardzepen die wij aanraden.
Damn Good Soap Baardzeep 135gr
MijnBaard Baardzeep Woody 100gr
Pappas Heerenzeep All-in-one Mahony

Damn Good Soap Baardzeep 135gr

Met zo’n bedrijfsnaam heb je natuurlijk wel wat waar te maken. Gelukkig is dat geen enkel probleem voor Damn Good Soap Baardzeep 135gr. Het is een relatief groot stuk zeep dat lekker schuimt. Daardoor kan je je baard in één keer volledig aanpakken en ben je er zeker van dat er geen restjes van andere producten in de haren blijven hangen.

Pappas Heerenzeep All-in-one Mahony

Het voordeel van werken met Pappas Heerenzeep All-in-one Mahony is dat je dan dus ook direct in één keer klaar bent. Je gebruikt deze zeep namelijk niet alleen voor je baard. Ook je huid en je hoofdhaar zijn er goed mee te wassen. Je hoeft dus nog maar met één blok zeep onder de douche wanneer je deze gebruikt.

Hoe wordt baardzeep gemaakt?

Wanneer je een goede zeep gebruikt, dan is die niet hard voor je huid en haar. Dat betekent dus dat je niet met rode handen en een kapotte huid komt te zitten. Dat geldt ook voor het gebruik van baardzeep. De zepen in het assortiment van MijnBaard worden gemaakt met de zogenaamde koude persingstechniek. Bovendien zijn ze allemaal opgebouwd uit natuurlijke producten zoals goede oliën. Dit is ook beter voor haren en handen.

Voor huid en baard

Wanneer je de juiste baardzeep kiest, zoals de soorten bij MijnBaard, dan reinig je daarmee niet alleen je baardharen. Ook de huid onder je baard wordt goed schoongemaakt. Zonder dat je daarbij dus het risico loopt dat alles zal uitdrogen. Daar zijn de natuurlijke producten immers zo belangrijk in. Dit is ook de reden waarom je veel van de zepen ook all-in-one kunt gebruiken.

Hoe lang doe je met baardzeep?

Je bent natuurlijk nooit lui als het om je baard gaat. Even goed schrobben met de baardzeep is dan ook voor jou geen enkele moeite. De vraag is dan alleen of je je zeep niet veel te snel opmaakt. Daar hoef je je geen zorgen om te maken. Doordat de zeep goed schuimt, heb je niet veel nodig voor een goede reiniging. Wat dus betekent dat je gemakkelijk twee tot drie maanden met een blok doet.

Is baardzeep voor elke man geschikt?

Doordat er natuurlijke oliën en andere ingrediënten in gebruikt worden, hoef je hier geen zorg om te hebben. Ook wanneer je een wat meer gevoelige huid hebt, dan is dit juist het middel waarmee je je baard op een goede manier kan aanpakken.

Is de zeep ook voedend?

Het is niet perse zo dat de baardzeep voedend is. Al zitten er wel allerlei ingrediënten in die eraan bijdragen dat je baard mooi en gezond blijft. Daarmee draagt het dus ook bij aan het behouden van een goede kleur en gezonde glans.

Hoe kies ik een baardzeep?

Dit kan je het best doen op basis van twee zaken. In de eerste plaats is het belangrijk dat je let op de geur van de zeep zorgt dat je baard lekker fris gaat ruiken, maar dan wel met een geur die jij en je partner waarderen. Daarnaast kies je de zeep die het best aanvoelt.

Moet ik nog ergens op letten?

Het is wel belangrijk om op een goede manier met de zeep om te gaan. Door de natuurlijke ingrediënten kan deze wat minder goed tegen langdurige blootstelling aan water. We raden je af om je zeep in een nat bakje te bewaren, voorkom laagjes water. Houd je zeep ook niet onder de stromende kraan wanneer je de zeep niet gebruikt.