Stapelkorting op baardbalsem
Onze
Favorieten
(2)
€ 19,50
(6)
€ 19,50
(11)
€ 19,50
€ 7,95
(1)
€ 7,95
Meest
verkocht
(2)
€ 14,95
(1)
€ 14,95
Onze
Favorieten
€ 14,95
€ 14,95
€ 7,95
€ 7,95
€ 7,95
€ 24,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 24,95
Onze
Favorieten
(5)
€ 19,95
€ 24,95
SALE!
€ 24,95
€ 19,95
Meest
verkocht
(10)
€ 11,90
(3)
€ 11,90
(3)
€ 11,90
(2)
€ 12,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(1)
€ 29,95
€ 19,95
€ 19,95

Hoe verzorgt een baardbalsem je baard?

Wanneer je nog beter voor je baard wilt zorgen, dan gebruik je daar een baardbalsem voor. Elke baardman kan dan ook profijt hebben van het gebruik van balsem. Er zijn veel verschillende soorten in het assortiment te vinden. Daardoor is er dus voor elke baard de perfecte balsem te vinden. Niet alleen zorg je beter voor je haren, je houdt ze ook veel beter in model op deze manier.

Wat merk ik van het gebruik van baardbalsem?

Het gebruik van baardbalsem geeft je baard een bepaalde mate van hold, waardoor deze beter in model blijft. Dit is echter niet het belangrijkste. Het is vooral zo dat je baardharen worden gevoed. Daardoor krijg zelfs de meest woeste baard een mooie en gezonde glans en natuurlijke kleur. Ook is het zo dat je met dank aan het gebruik van een balsem kan zorgen dat je baard flink lekkerder gaat ruiken door de geuren die in de producten verwerkt zijn.

De beste baardbalsems

Ook jij kunt een goede baardbalsem gebruiken. De vraag is dan natuurlijk alleen welke? Daar willen wij je graag bij helpen. Daarvoor hebben we deze favorieten voor je verzameld.
Captain Fawcett Barberism Baardbalsem 60ml
Reuzel Baardbalsem
Mad Viking Beard The Hollow Baardbalsem 60ml
Damn Good Soap Baardbalsem 50gr
Proraso Wood & Spice Baardbalsem 100ml

Captain Fawcett Barberism Baardbalsem 60ml

De volledig natuurlijke Captain Fawcett Barberism Baardbalsem biedt een stevige hold. Bijna te vergelijken met de hold van een medium baardwax. Bovendien zorg je er met deze balsem voor dat je baard tot op de laatste haar heerlijke geuren verspreidt.

Mr Bear Wilderness Baardbalsem 60ml

De Mr Bear Wilderness Baardbalsem 60ml valt op door de heerlijke houtgeur. Dat komt natuurlijk mede ook door de uitsluitend natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden om deze balsem te maken. Daarnaast mag je ook nog een stevige hold verwachten.

Reuzel Baardbalsem 50gr

De verpakking van Reuzel Baardbalsem mag dan wat kleiner zijn dan die van de concurrentie, de prestaties zijn des te groter. Laat je niet verrassen door de korrelige structuur van de balsem. De uitwerking is perfect en zorgt ook nog voor een goede hold.

Hoe breng je baardbalsem aan?

Het aanbrengen van de baardbalsem gaat het best in een vochtige baard. Je gaat er eerst met een borstel of een baardkam doorheen om je baard alvast te stylen. Vervolgens breng je dan de balsem aan. Je schraapt met je vingertop een beetje uit het blikje. Dit wrijf je tussen je handpalmen of vingertoppen even goed warm tot het vloeibaar is. Daarna kan je het in je baard smeren. Met een baardkam kan je het eventueel nog even goed gelijkmatig verdelen.

Wat is de uitwerking op mijn baard?

Doordat er ook bijenwas in verwerkt zit, zal je een bepaalde mate van hold ervaren. Voor de mindere woeste baarden is dit zelfs voldoende om deze te stylen naar wens. Je hebt dan ook niet zoveel nodig om het goed te gebruiken. Wat je zal gebruiken wanneer je de baardbalsem eenmaal gebruikt, is dat je baard meer en meer een gezonde glans en natuurlijke kleur krijgt. Al kan je met sommige soorten ook een matte look neerzetten.

Wat is het verschil tussen baardbalsem en baardwax?

Naast baardbalsem wordt ook baardwax vaak aangeprezen. Wat is het verschil tussen deze twee producten? De balsem is over het algemeen wat zachter en soepeler. Het is dan ook zo dat de hold wat minder stevig is. Aan de andere kant is juist de mate van voeden met balsem een flink stuk beter. Daardoor zal je elke baard ook zien opleven bij het gebruik ervan.

Is baardbalsem ook goed voor mijn huid?

Dat is zeker het geval. De natuurlijke ingrediënten die erin zitten zorgen voor veel voeding. Dit maakt niet alleen de baardmeer glanzend. Het zorgt ook dat de huid onder de baard lekker soepel en sterk blijft. De verzorgende oliën zijn hier heel belangrijk in.

Hoe vaak kan ik het gebruiken?

Het gebruik van de baardbalsem kan je zelf bepalen. Het is zelfs zo dat je het meerdere keren op dezelfde dag kunt gebruiken wanneer je dat zou willen. Merk je gedurende de dag dat je baard wat droger begint te worden? Dan kan je dat met dit product goed opvangen.