(16)
€ 9,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(45)
€ 12,50
(2)
€ 19,95
Onze
Favorieten
(2)
€ 11,50
(17)
€ 15,95
€ 39,95
Meest
verkocht
€ 59,95
€ 59,95
€ 134,95
€ 134,95
€ 64,50

Hoe kies je een Shavette?

Een shavette is de ideale manier om je baard tot in het kleinste detail op orde te brengen. Het geeft je de mogelijkheden om heel precies te werken. Mits je daar natuurlijk wel ook het juiste model voor gebruikt. Het is dan dus ook goed om te weten op welke zaken je allemaal moet letten. Wanneer je weet wat de kenmerken zijn, dan kan je er zeker van zijn dat je je baard altijd perfect kunt stylen en bijhouden.

Hoe gebruik je een shavette?

Het begint natuurlijk allemaal bij het juiste mes. Dat neemt niet weg dat het juiste gebruik ook wel heel belangrijk is. Daarom is het goed om te weten dat je in ieder geval moet zorgen voor goede single edge blades om in het scheermes te gebruiken. De combinatie met deze mesjes maakt namelijk dat je zo precies kunt werken en kan zorgen dat je strakke lijnen en het juiste model kunt aanhouden.

Wat zijn de beste keuzes?

Welke shavette is nu goed voor jou? Kies je dan voor de scheermessen van barbierkwaliteit? Of zijn er andere opties. Dit zijn volgens ons de koplopers.
Shavette Cut Throat Razor
Shavette Cut Throat Razor Hout

Shavette Cut Throat Razor

Wil je leren om je te scheren op de old school manier? Dan is de Shavette Cut Throat Razor de manier waarop je dat moet proberen. Het heeft weliswaar niet het comfort van de moderne mesjes, maar het bezorgt wel de resultaten zoals die vroeger werden behaald.

Shavette Cut Throat Razor Hout

Wil je betere en strakkere bakkebaarden, baardlijnen of een sik? Dan is deze Shavette Cut Throat Razor met houten greep wat je moet gebruiken. Gebruik je daarbij een Beard Buddy? Dan kan je er absoluut zeker van zijn dat je het maximale resultaat bereikt met elke scheerbeurt.

Welke andere soorten shavettes zijn interessant?

Naast de shavettes die in onze toplijst voorkomen, is het ook goed om naar de andere modellen te kijken. Zo zijn er drie verschillende buffelhoorn varianten in het assortiment te vinden. Ook is het interessant om naar de Feather Shavettes te kijken. Deze Shavettes worden door je lokale barbier gebruikt. Daarmee kan je dus met zekerheid een strak resultaat bereiken wanneer je de slag van het scheren eenmaal te pakken hebt.

Welke mesjes gebruik je?

Zoals gezegd heb je altijd de Single edge blades nodig om te zorgen dat je je shavette kunt gebruiken. Die kan je in aantallen van 100 tegelijk aanschaffen. Dat neemt niet weg dat ook de double edge blades te gebruiken zijn. Mits je ze door midden breekt. Die zijn in pakjes van vijf te verkrijgen. Zo hoef je dus nooit zonder een goed mes te zitten om in je shavette te gebruiken.

Welke scheermiddelen gebruik ik erbij?

Het is goed om je huid op de juiste manier voor te bereiden wanneer je aan de slag gaat met een shavette. Zo is het slim om vooraf een goede scheerolie te gebruiken. Daarmee zorg je voor een goede voorbereiding. Daarnaast zorg je voor een optimaal resultaat wanneer je kiest voor een scheergel om op je stoppels te smeren. Dit scheert met dit type gereedschap allemaal net wat gemakkelijker. Je kunt dankzij het gebruik van scheergel heel goed zien waar je scheert en wat je scheert en ook vooral wat je niet wilt scheren!