€ 62,95
€ 144,95
€ 57,95
€ 179,95
€ 109,95
(1)
€ 79,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 88,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 59,95

Welkom bij onze uitgebreide collectie baardtrimmers! Of je nu een volle baard, stoppelbaard of snor hebt, wij hebben de perfecte baardtrimmer om je baardverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen.

Onze baardtrimmers zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van elke baarddrager te voldoen. Met geavanceerde technologieën, veelzijdige functies en hoogwaardige snijbladen bieden onze trimmers de nauwkeurigheid, controle en comfort die je nodig hebt voor een perfecte trimbeurt.

Of je nu op zoek bent naar een strakke, gedefinieerde look of juist een meer natuurlijke, getrimde baard wilt behouden, onze baardtrimmers bieden verschillende instellingen en snijlengtes om aan jouw specifieke voorkeuren te voldoen. Met eenvoudige bediening en ergonomisch ontwerp zorgen ze voor moeiteloos trimmen en precieze resultaten.

Daarnaast zijn onze baardtrimmers vaak uitgerust met handige functies zoals draadloze bediening, lange batterijduur en eenvoudig schoon te maken onderdelen, waardoor je het trimmen van je baard gemakkelijker en efficiënter dan ooit kunt maken.

Blader door onze categorie baardtrimmers en ontdek de perfecte tool om je baard nauwkeurig te trimmen en te stylen. Met onze hoogwaardige baardtrimmers bereik je altijd een verzorgde en professionele uitstraling. Laat je baard er op zijn best uitzien met de beste baardtrimmers die beschikbaar zijn en geniet van een baardverzorgingservaring van topkwaliteit.