Meest
verkocht
(45)
€ 9,95
(6)
€ 18,95
(1)
€ 8,95
(10)
€ 11,95
(6)
€ 11,95
€ 24,95
SALE!
Meest
verkocht
(20)
€ 24,95
€ 19,95
SALE!
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(6)
€ 17,95
€ 14,95
SALE!
Onze
Favorieten
€ 17,95
€ 14,95
Onze
Favorieten
(3)
€ 39,95
€ 9,95
SALE!
(2)
€ 17,95
€ 14,95
SALE!
€ 17,95
€ 14,95
(6)
€ 23,95
€ 12,95
€ 17,95
€ 35,95
€ 14,95
€ 19,95
€ 19,95
(5)
€ 21,95
€ 9,95
€ 17,95
€ 17,95

Een goede baardborstel kopen?

De baardborstel is een essentieel stukje gereedschap. Alleen met behulp van de borstel kan de baardman zijn baard goed temmen. Omdat er vele soorten baarden zijn, zijn er ook vele verschillende borstels. Dit is een voordeel, want op die manier kan je zorgen dat je altijd je baardharen op de perfecte manier kan borstelen. MijnBaard biedt jou dan ook een uitgebreide collectie om de beste uit te zoeken.

Hoe gebruik je de baardborstel?

Het gebruik van de baardborstel kan je op twee manieren doen. Veel baardmannen gebruiken de borstel om de baardolie die je hebt aangebracht perfect te verdelen. Op die manier kan je er zeker van zijn dat elke baardhaar evenveel aandacht krijgt. Bovendien kan je dan ook direct van het tweede voordeel van de borstel gebruikmaken. Het is namelijk goed mogelijk om je baard perfect te stylen met de borstels.

Welke baardborstels zijn geschikt?

Nu je baardharen eindelijk de juiste lengte hebben bereikt, is het zaak om er een goed model in te krijgen. Daarom is het zaak om een van de volgende baardborstels in huis te halen.
MijnBaard Baardborstel Mini
OAK Baardborstel 9CM
MijnBaard Beard Styler

MijnBaard Baardborstel Mini 8CM

De MijnBaard Baardborstel Mini 8CM is handig in gebruik. Door het kleine formaat is de borstel gemakkelijk mee te nemen. Dit betekent dus dat je ook gedurende de dag, wanneer je baard veel te verduren krijgt, gewoon het model er weer in kan stylen indien nodig.

OAK Baardborstel 9CM

Een baardborstel moet niet alleen praktisch zijn, hij mag ook mooi zijn. De OAK Baardborstel is uitgevoerd in eikenhout. Daardoor ziet de borstel er ook gewoon mooi uit in je badkamer. Bovendien word je huid er goed mee gemasseerd, dus de borstel is ook nog eens optimaal bruikbaar voor goede verzorging. Deze borstel ligt echt perfect in de hand. Model is precies goed, ook om onderweg mee te nemen. Niet te klein en ook niet te groot. Perfecte stevigheid van de haren (met ongelijke lengtes), waarmee je je baard de beste verzorging geeft.

Wat is het voordeel van een baardborstel?

Het gebruik van een baardborstel helpt je om je baard in de juiste staat te houden. Doordat de borstels stuk voor stuk van stevige haren voorzien zijn, kan je ze goed gebruiken om je baard te ontwarren. Zo ziet alles er al snel weer strak uit. Daarnaast is het ook de perfecte manier om alle viezigheid die in je baard blijft steken er gemakkelijk weer uit te krijgen. Dit is natuurlijk ook belangrijk, wil je er goed uit blijven zien.

Zowel baard als huid verzorgen

Wanneer je werkt met een goede baardborstel, dan zorg je ook direct dat je zowel je baardharen als de huid eronder goed wordt verzorgd. Je zal al snel merken dat je baard meer gaat glanzen omdat je deze onderhoudt. Dat is mede ook te danken aan de massage van de huid die de haren van de borstel doen. Zo kan je dus niet alleen schoner, maar ook knapper voor de dag komen met een volle baard.

Hoe vaak gebruik je een baardborstel?

Het voordeel van werken met een baardborstel is dat je dit zo vaak kan doen als je zelf wilt. Het is in ieder geval goed om er dagelijks het nodige werk mee te doen om de olie te verdelen en je baard te stylen. Daarnaast kan je natuurlijk ook het nodige bijwerken aan je baard, mocht dat nodig zijn. Er bestaat niet zoiets als te veel borstelen. Dat maakt het dus alleen maar belangrijker om een goede borstel te bezitten.

Is baardborstel voor elke baard geschikt?

Het hoeft niet uit te maken wat voor soort baard je hebt. Het is natuurlijk zo dat je vooral de wat langere en grovere baard er goed mee kan verzorgen. Dat neemt niet weg dat ook de wat rechtere baard natuurlijk wel goed in model gebracht moet worden iedere dag. Als je een gevoelige huid hebt, dan raden we aan om een wat zachtere baardborstel aan te schaffen.

Waarin verschillen de baardborstels?

Er zijn veel verschillende soorten baardborstels in de collectie van MijnBaard te vinden. De verschillen zitten hem vooral in de lengte van de haren en de hardheid van deze haren. Er zijn eigenlijk drie varianten: zacht, gematigd en hard.

Hoe style je jouw baard?

Afhankelijk van het soort model dat je draagt, kan je het stylen met verschillende soorten baardborstels en baardkammen doen. Er zijn zelfs in het assortiment speciale beard stylers te vinden waarmee je aan de slag kan. Zo is elk model dat je wenst ermee te vormen.

Hoe lang doe ik ermee?

Een baardborstel blijft lang van goede kwaliteit. Dit komt vooral ook door de kwaliteit van de haren op de borstels van tegenwoordig. Het is dan ook belangrijk om vooral op de staat van de haren af te gaan. Hebben die hun hardheid en vorm nog? Dan kan je met de borstel blijven werken. Verliezen ze hun vorm? Dan is een andere kam misschien een beter optie.