SALE!
Meest
verkocht
(28)
€ 12,50
€ 10,89
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(88)
€ 11,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(7)
€ 22,45
Onze
Favorieten
(13)
€ 29,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(6)
€ 22,50
(8)
€ 16,95
Meest
verkocht
(21)
€ 7,95
(2)
€ 22,45
(6)
€ 22,50
€ 37,50
€ 6,95
€ 6,95
€ 6,95
€ 6,95
Onze
Favorieten
(24)
€ 11,95
(24)
€ 11,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(29)
€ 11,95
SALE!
Meest
verkocht
(4)
€ 47,80
€ 39,95
Onze
Favorieten
(3)
€ 11,95
(9)
€ 11,95
SALE!
(2)
€ 70,29
€ 54,95
SALE!
€ 27,80
€ 22,95
Onze
Favorieten
(1)
€ 9,95
€ 9,95

Waarom zou je als baardman baardolie kopen?


Baardolie verzorgt, voedt en voorziet je baard van een mooie glans en heerlijke geur. Tevens is de baardolie ook goed voor de onderliggende huid en zal de gevreesde baardjeuk tegen gaan. Je zult verstelt staan van het resultaat als je een week baardolie hebt gebruikt. Wij testen alle producten en dus ook de baardolie zelf, voordat we deze online zetten.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, wij hebben een Top 10 Baardolie samengesteld. Je kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor hulp en advies voor de beste keuze.

Bij MijnBaard vind je het grootste aanbod baardolie in Europa tegen de scherpste prijzen. Wij leveren exclusieve baardverzorging merken zoals: Mad Viking, Lames & Tradition, Zeus Beards en meer.

Kijk ook eens bij onze baardsets voor leuke aanbiedingen en combinatiepakketten. Met een MijnBaard set pak je al snel 33% korting!

Wat zijn de voordelen van baardolie?


Je baard ziet er gewoon beter uit, je onderliggende huid wordt voorzien van voedende olie en gaat baardjeuk en huidirritatie tegen.

De meestverkochte flesjes baardolie zijn: MijnBaard Woody baardolie, Proraso Wood & Spice baardolie en Damn Good Soap The Woods baardolie.

De keuze voor baardolie wordt voornamelijk bepaald door:
* Geur van de baardolie
* Prijs van de baardolie
* dikke/dunne olie
* ervaringen van anderen
* presentatie/uiterlijk

Welke geuren baardolie zijn er?


Ga je voor een kruidige baardolie zoals bijvoorbeeld Dutchbeards of Lames et Tradition, of wil je juist een frissere geur, zoals bijvoorbeeld een baardtonic. Wat veel mannen een heerlijke geur vinden is de zogenaamde hout/woody geur. Deze vind je in veel soorten baardolie terug. Wil je liever je eau-de-toilet ruiken en geen mix van geuren onder je neus te hebben, ga dan voor een geurloze baardolie. Een geurloze baardolie bevat alle verzorgende ingrediënten alleen niet de etherische oliën die de olie van geur voorzien. Heb je last van een geïrriteerde huid, dan raden wij ook aan om eens een geurloze baardolie te proberen. Het is goed mogelijk dat je huid geïrriteerd raakt van de etherische olie.

Wat zijn de prijsklassen van baardolie


De prijs van de baardolie wordt voornamelijk bepaald door de gebruikte ingrediënten en de kosten van het importeren van deze merken. Arganolie en jojobaolie zijn erg kostbare olien maar deze hebben ook de beste eigenschappen. Naar mate hier meer van wordt verwerkt in de baardolie zal dit de prijs ook hoger maken.

Wat zijn de ervaringen van andere baardmannen?


Bij de meeste soorten baardolie kun je de recensies lezen van de gebruikers van deze specifieke baardoliën. Door het lezen van deze ervaringen kun je een goed beeld krijgen van de geur en ervaringen met deze oliën.

Wat zegt het uiterlijk van een fles baardolie?


Bij het zien van de fles baardolie heb je meteen een idee van de inhoud en waar het merk voor staat. Pure ambacht zoals Dutchbeards of gave graphics zoals die van Mad Viking. Een fles of meerdere flessen (zoals de meeste baardmannen hebben) moet natuurlijk wel goed eruit zien in je badkamer, dus uiterlijk van de fles is zeker belangrijk.