Verzend informatie

COVID-19 INFORMATIE
Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen is in deze moeilijke omstandigheden belangrijk voor het maatschappelijk verkeer. Zolang dat veilig en gezond kan, blijven onze postbezorgers op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via post en pakketten heel klein. Zij geven aan dat er geen bewijs is dat mensen door post en pakketten besmet zijn geraakt en raden in het algemeen aan om regelmatig je handen te wassen. Omdat vele fysieke winkels nu gesloten zijn en omdat mensen meer goederen per post bestellen is het momenteel erg druk voor PostNL en Bpost. Hierdoor kunnen vertragingen ontstaan. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar we gaan er vanuit dat iedereen hier begrip voor heeft.

Verzendinformatie België
Bestel op werkdagen voor 22:00 uur en we zorgen ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit gaat.
Je krijgt van ons een mailtje zodra we je bestelling hebben ingepakt en verzonden. In dit mailtje staat je Bpost Tracknummer vermeld en dan kun je je pakketje de volgende dag volgen op hun website.

Pakketten worden op maandag tot en met vrijdag verzonden en 98% van alle pakketten wordt de volgende werkdag geleverd.

VERZENDMETHODES
"Bij je thuis bezorgd" (kosten: €2,99, en is gratis bij bestellingen boven €20)
Het pakket wordt bij je thuis of op je werk afgeleverd (verzendkosten zijn €2,99) door Bpost.
Bpost levert ook af op BRINGME boxen: Je bestelling laten leveren in de Bringme Box is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is 'Bringme' voor je naam zetten bij het invullen van de adresgegevens op onze shop. Als leveradres gebruik je het adres van waar de Bringme Box staat.
98% van alle pakketten worden binnen 1 werkdag geleverd.

"Pickup point" (kosten: €2,99, en is gratis bij bestellingen boven €20)
Je kunt je pakketje afhalen bij een Bpost punt, dat jij uitkiest op onze site, bij jou in de buurt.
Let op, neem je ID-bewijs mee, want je moet je identificeren voor het afhalen van het pakket. Je kunt ook het pakketje door iemand anders laten afhalen, mits hij/zij een ID-bewijs mee heeft.


WAT IS EEN PICKUP POINT?
Bpost biedt de mogelijkheid om pakketten bij een winkel in je buurt af te laten leveren. Indien je voor "Pickup Point" kiest, dien je je order op te halen bij een door jou gekozen Pickup Point. Ze leveren deze dus niet naar je huis- of werkadres.
Als je nog vragen hebt over verzending van pakketten of andere vragen, stuur een email naar [email protected] of bel naar 078 486 779 tijdens kantooruren.
Met vriendelijke groet,

Team MijnBaard