(3)
€ 29,95
€ 24,95
(2)
€ 64,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(2)
€ 64,95
€ 34,95
SALE!
€ 34,95
€ 24,95
(1)
€ 34,95
€ 24,95
€ 29,95
(2)
€ 24,95
SALE!
(1)
€ 29,95
€ 19,95
€ 25,95
(1)
€ 26,95
(2)
€ 26,95
€ 25,95
(1)
€ 26,95
€ 25,95
€ 26,95
€ 19,95
€ 64,95
Meest
verkocht
(8)
€ 35,95
Meest
verkocht
(5)
€ 38,50
€ 99,00
€ 46,00

Bij elke man hoort een safety razor?

Wat maakt jou een echte mannen man? Nou, een safety razor bijvoorbeeld. Daar kan wel heel gemakkelijk verandering in komen. Bij Mijn Baard vind je namelijk het perfecte scheermes in de lijn van de modellen die al meer dan een eeuw gebruikt worden. Dat is niet het enige want daarnaast vindt je bij ons de losse scheermesjes die het mes helemaal compleet maken. Zo lijk je direct een echte professional.

Een safety razor voor elke badkamer?

Het maakt niet uit wat voor baardgroei je hebt en hoeveel ervaring met scheren je hebt opgedaan. Met dank aan een safety razor ziet het eruit alsof je kan scheren al de beste. Zolang je maar zorgt dat je daarvoor het juiste model aanschaft. Mocht je niet weten welke dat voor jou is, geen nood. Wij kunnen je adviseren! Bij ons vind je precies wat je zoekt op scheergebied.

Wat zijn onze favoriete Safety Razors?

Welke safety razors durven wij in onze eigen badkamers te zetten? Hieronder vind je de favorieten die we zelf het liefst gebruiken.
Mijn Baard Double Edge Safety Razor
Rockwell Safety Razor
Parker Adjustable Safety Razor
Dovo Merkur Safety Razor Black

Mijn Baard Double Edge Safety Razor

Het Mijn Baard scheermes uit onze eigen collectie is natuurlijk ontworpen voor mannen zoals jij. Het is het soort safety razor dat gemakkelijk in de hand ligt en scheert in vloeiende bewegingen. We hebben hier zelf uiteraard onze eigen ervaringen in gestopt, om zeker te zijn dat ook jij er de beste scheerervaring mee kunt hebben.

Double edge blades gebruiken?

Wil je optimaal gebruikmaken van je Safety Razor? Dan heb je daar natuurlijk ook de beste mesjes bij nodig. Mühle scheermesjes of Gillette scheermesjes zijn bijvoorbeeld goede keuzes. Al hangt dit natuurlijk ook van je baard en je ervaring af. Wil je de scherpste mesjes, of is net wat minder scherp voor jou de betere optie? Op een schaal van 1 tot 5 hebben wij alles te bieden op het gebied van de double edge blades voor jouw scheermes.

Hoe dikker, hoe scherper?

Ben jij het baardtype dat het moet hebben van de dikke haren en een volle baard? Dan heb jij mesjes nodig die zo dun zijn dat ze zelfs door de dikste haren glijden als een mes door de warme boter. Feather Scheermesjes zijn dan de ideale messen om te gebruiken. Ben je iemand met een baard van gemiddelde dikte, of doe je nog ervaring op met zelf scheren, kies dan mesjes die net iets dikker zijn. Ben je een echte nieuwkomer op het gebied van scheren? Dan raden wij je een instapmodel zoals Derby blades aan.

Een mooi geheel ervan maken?

Hoe pak je het scheren het beste aan met een safety razor? Door te kiezen voor het complete pakket natuurlijk. Dat betekent dat je niet alleen het juiste razor uitzoekt, je pakt er ook direct de juiste mesjes bij. Zo maak je er een mooi geheel van. Daar hebben we voor ieder scheermes natuurlijk ook bruikbare adviezen voor klaar. Wil je het meeste uit elke scheerbeurt halen? Dan heb je daar helemaal geen barbier voor nodig. Met je eigen safety razor en double edge blades sta je scherper dan ooit tevoren.