€ 20,95
€ 19,95
(3)
€ 11,50
(1)
€ 14,95
€ 9,95
€ 14,95
(2)
€ 19,95
€ 12,50
€ 14,50
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 15,95
€ 21,95
(1)
€ 17,50
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 16,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 12,95
€ 16,50
Onze
Favorieten
€ 21,50
€ 16,95
€ 16,95
€ 16,50
€ 24,95
€ 13,95
€ 23,95
€ 23,95
€ 13,50

Wanneer moet je kiezen voor een cream pomade?

Meer shine en minder hold is wat jouw ideale haarverzorgingsproduct je brengt? Dan kies je natuurlijk voor cream pommade van één van de topmerken die zich op deze markt begeven. Cream wordt vooral gebruikt vanwege het hydraterende effect en om zelfs het meest springerige mannenkapsel in een bepaald model te houden. Bovendien ziet het er lekker fris en glanzend uit.

Wel het model vasthouden?

Het gebruik van Cream pommade komt vooral voort uit de wens om een bepaald model te kunnen vasthouden. Wanneer je iemand bent met haar dat een eigen wil heeft, dan is het wel fijn om daar grip op te kunnen houden. Aan de andere kant is de sterke hold van Layrite Cement ook lang niet altijd zijn wat je zoekt en kunnen gel en wax je te veel uitdrogen. Daarom is cream de oplossing voor al deze problemen.

Onze favorieten

Als het gaat om Cream pommade, welke merken en soorten raden we bij Mijn Baard dan aan? Hieronder vind je een aantal goede keuzes.
Layrite Natural Cream
Lockheart's Phantasm Sculpting Cream
By Vilain Powermade

Layrite Natural Cream

Layrite Natural Cream heeft alle kenmerken die je nodig hebt om je haar goed te fatsoeneren. Het zorgt voor net genoeg hold en zorgt voor optimale shine. Wat echter vooral belangrijk is, is dat het lekker licht in gewicht is. Je voelt dus niets van de middelen die je in je haar hebt gesmeerd. Je kan de deur uit zonder nog een seconde een zorg te hebben om je kapsel.

Lockhearts Phantasm Sculpting Cream

Ook een Cream pommade kan veel meer hold hebben wanneer je dat wenst. In dat geval kies je bijvoorbeeld voor Lockheart's Phantasm Sculpting Cream. Zo kan je voor een natuurlijke look gaan, maar wel eentje die de hele dag blijft zitten.

By Vilain Powermade

Ben je het soort man dat vooral als speels te boek wil staan? Een Cream pommade zoals By Vilain Powermade is dan helemaal wat je zoekt. Dit is het soort middel dat je gebruikt om je haar een speels en flexibel model te geven dat niet gebeeldhouwd is, maar gewoon lekker meegeeft. Ook de glans van dit soort Cream pommades verdient de aandacht.

Wat is het belang van glans?

Ken je die oude kapsels met die mooie hoge glans nog? Dat is door de jaren heen wel een beetje verdwenen met de komst van al die andere soorten haarproducten zoals gel en wax. Wat nou als dit juist is wat je zoekt? Misschien heb jij er wel precies het haartype voor om het lekker te laten glanzen. Je hebt dan de keuze uit heel veel pommades, maar alleen de cream pommade zorgt ervoor dat je haar ook lekker speels en luchtig blijft. Wat heb je meer nodig om je te overtuigen?

Kiezen voor een pommade op waterbasis?

Het is ook altijd belangrijk om het verzorgen van je haar gemakkelijk te houden. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je op zoek gaat naar een Cream pommade op basis van water. Wat hier de voordelen van zijn, mag natuurlijk zijn. In de eerste plaats zorg je voor een glans zonder vettigheid. Die twee zaken scheiden is lang niet altijd even gemakkelijk. Daarnaast is het natuurlijk zo dat middelen op waterbasis gemakkelijker te wassen zijn onder de douche. Zo houd je geen resten.