€ 24,00
Meest
verkocht
€ 19,95
(1)
€ 17,95
€ 11,95
€ 18,95
(1)
€ 19,95
€ 18,95
€ 9,95
€ 12,95
€ 5,95
€ 21,50
€ 42,50

Handcrème


Bij MijnBaard vinden we dat niet alleen je baard, maar ook je handen wat extra aandacht verdienen. Want zeg nou zelf, een ruige baard met schrale handen is toch niet de look waar je naar op zoek bent?

Daarom hebben we een assortiment aan handcrèmes speciaal ontworpen voor mannen met een baard. Onze handcrèmes bevatten hoogwaardige ingrediënten die je handen hydrateren en beschermen tegen dagelijkse stressfactoren zoals koud weer en hard werken.

Maar onze handcrèmes zijn niet alleen effectief, ze ruiken ook nog eens fantastisch! Met geuren als sandelhout, cederhout en eucalyptus zorgen onze handcrèmes ervoor dat je handen niet alleen zacht en soepel aanvoelen, maar ook nog eens lekker ruiken.

En het beste van alles? Onze handcrèmes zijn betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende formules en texturen, zodat je altijd een handcrème kunt vinden die past bij jouw specifieke behoeften.

Dus, als je een man bent met een baard en je handen wel wat liefde kunnen gebruiken, kijk dan niet verder dan Mijnbaard.nl voor hoogwaardige en heerlijk ruikende handcrèmes. Want laten we eerlijk zijn, je handen verdienen net zoveel aandacht als je baard.