Meest
verkocht
(4)
€ 14,95
(3)
€ 19,95
Onze
Favorieten
(4)
€ 19,95
Onze
Favorieten
(1)
€ 19,95
(3)
€ 19,95
(2)
€ 19,95
€ 19,95
(3)
€ 19,95
€ 19,95
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 44,95

Waarom met Beard Butter werken?

Waarom zou je als baardman voortaan met Beard Butter werken? Dat is een goede vraag. Dit nieuwe product is nog lang niet bij iedereen bekend. Terwijl elke baarddrager er wel de nodige voordelen uit kan halen. In de landen om ons heen is het dan ook al gebruikelijk dat elke man met baard ook de Beard Butter op zijn badkamerplank heeft staan. Ook in Nederland gaat het die kant op. Hier ontdek je daar meer over.

Hoe gebruik je een Beard Butter?

Wanneer je net uit de douche komt en je hebt je baard gedroogd met een handdoek, dan komt het gebruik van Beard Butter het best tot zijn recht. Je schept wat op en wrijft dit uit tussen je vingers en handen. Zo wordt het vloeibaar en kan je het gemakkelijk in je baardhaar masseren. Het is dan slim om ook de huid onder je baard mee te nemen. Ook die kan gevoed worden door de boter.

Wat zijn de beste Beard Butters?

Het aanbod aan Beard Butters wordt langzaam maar zeker groter. Dat betekent dat de baardman meer te kiezen heeft en daar helpen we je graag bij.
Mad Viking Bead Butter Valhalla
Mad Viking Beard Butter Fjord

Mad Viking Beard Butter Valhalla

Mad Viking is een koploper als het om Beard Butter gaat. Kies je voor Valhalla, dan kies je voor een geur van vanillehars en sandelhout. Op die manier kan je dus de typisch frisse geur waarmee je Scandinavië associeert ook in je eigen baard smeren.

Mad Viking Beard Butter Fjord

Mad Viking Beard Butter Fjord is één van de beter verkochte baardboters. Je kunt er je baard op de perfecte manier mee onderhouden. Bovendien werkt het ook als een goede conditioner. Daarnaast mag je natuurlijk van de producten van deze fabrikant altijd verwachten dat ze je een lekkere, frisse geur zullen bieden.

Is het ook goed om te stylen?

Beard Butter is vooral bedoeld om je baard te onderhouden en te voeden. Vandaar ook dat de nadruk ligt op de conditioner. Wil je je baard juist stylen? Dan heb je veel meer waarde van een goede baardwax of baardbalsem. Juist ook omdat je daar wel de bijenwas in zit die je nodig hebt om elk model in je baard te krijgen en te houden. Daar kan je de butter ook perfect naast gebruiken ter verzorging van je baard.

Kan je Beard Butter ook ’s avonds gebruiken?

Het gebruik van het middel is niet alleen geschikt wanneer je in de ochtenduren onder de douche vandaan komt. Ook in de avonduren kan je veel voordeel hebben van het gebruik. Wanneer je de Beard Butter ’s avonds in je baard masseert, dan kan je de hele nacht van de voordelen profiteren. Je baardharen zullen dan stuk voor stuk optimaal gehydrateerd worden gedurende de uren dat je in dromenland verblijft.

Wat merk je van het gebruik?

Wanneer je het in je baard masseert, dan zal Beard Butter je geen ander gevoel geven. Wel ga je al snel merken wat de werking eigenlijk doet met je baard. Die gaat namelijk al snel meer glanzen. Dat is natuurlijk een bekend kenmerk van het gezonder worden van de baardharen. Bovendien merk je ook dat je baard meer en meer zacht zal aanvoelen. Ook dat is een teken dat het goed werkt.

Zijn de Beard Butters natuurlijk?

Dit is inderdaad het geval (behalve de Butters van Suavecito!). Wanneer je met een Beard Butter werkt, dan kan je er op vertrouwen dat alle ingrediënten die je erin terugvindt stuk voor stuk natuurlijk zijn. Dit is ook de reden waarom je er zo sterk van kan profiteren met je baard.

Werkt het ook op de huid?

Wanneer je dit product gaat gebruiken, dan is het wel slim om jezelf aan te leren ook de huid er goed mee te masseren. Op die manier profiteer je van voordelen zoals het vasthouden van vocht. Dit is bijvoorbeeld goed voor de haarzakjes, maar ook voor een soepele huid.

Is Beard Butter ook voor de gevoelige huid?

Doordat je te maken hebt met natuurlijke ingrediënten hoef je niet bang te zijn voor reacties en irritaties. De huid kan hier over het algemeen goed tegen. Het is bovendien ook goed te gebruiken wanneer je huidaandoeningen zoals psoriasis of eczeem hebt

Hoe bewaar ik Beard Butter?

Doordat je te maken hebt met een zachter product dan bijvoorbeeld balsem of wax, reageert het dus ook iets sneller. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat het wat zachter zal worden als het warm wordt. Het is dus beter om te zorgen dat je de potjes op een koele plek bewaart om optimaal van het middel gebruik te kunnen blijven maken.