(1)
€ 32,95
(1)
€ 32,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 32,95
€ 29,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 32,95
€ 32,95
Onze
Favorieten
(2)
€ 29,00
€ 51,50
€ 51,50
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 51,50
€ 51,50
Meest
verkocht
(2)
€ 74,95
Meest
verkocht
(1)
€ 36,50
€ 79,00
€ 36,50
(1)
€ 56,95
€ 119,95
€ 99,95
€ 63,00
€ 134,95
SALE!
€ 119,95
€ 99,00
SALE!
€ 109,00
€ 89,00
€ 62,95
€ 39,00

Wat is de beste scheerkwast?

Wanneer je voorheen de vraag werd gesteld wat nu eigenlijk de beste scheerkwast was, dan was het antwoord duidelijk. Destijds was het de Silvertip scheerkwast met dasharen die door iedere man werd gebruikt. Tegenwoordig is dat wel anders. Er zijn namelijk veel betere alternatieven waarbij de dassen gewoon hun haren kunnen behouden. Dat zijn de Fiber scheerkwasten die je in ons assortiment vindt.

Waarom werken met een fiberkwast?

Wat is nu de reden waarom de scheerkwast van fiberharen zo snel aan een opmars bezig is. Dat komt natuurlijk omdat ze veel vriendelijker voor dier en milieu zijn. Met de kunstmatige haren kan je zeer lang doen. Terwijl je er hetzelfde scheerresultaat mee kunt bereiken. Bovendien zijn deze fiberharen ook lekker zacht. Dat laat het ook lekker aanvoelen wanneer je de scheerzeep aanbrengt op je huid.

Welke modellen kies je?

Zoek je zelf nog een goede scheerkwast? Dan kan je daar natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken. Wij hebben hier 3 toppers voor je.
Scheermonnik Scheerkwast
Scheerkwast Black Fibre Vivo Klassiek Zwart
Mühle Silvertip Dassenhaar Scheerkwast

Scheermonnik Scheerkwast

De Scheermonnik Scheerkwast is gemaakt van de moderne fiberharen. Dat betekent dus dat de haren veel minder kwetsbaar zijn en je er dus ook veel langer mee kan doen. Te gebruiken met allerlei soorten scheerzeep. Zo kan je altijd lekker glad voor de dag komen.

Scheerkwast Black Fibre Vivo Klassiek Zwart

De scheerkwast Black Fibre Vivo Klassiek Zwart is ook gemaakt van fiberharen. Deze kwast kies je echter vooral ook vanwege de mooie afwerking. Je kunt er niet alleen goed mee werken tijdens het scheren. Het ziet er ook gewoon goed uit in de badkamer.

Mühle Silvertip Dassenhaar Scheerkwast

Ook een goede dassenhaar scheerkwast is nog altijd te krijgen. Daarvoor kies je dan de Mühle Silvertip Dassenhaar Scheerkwast uit. Het verschil is natuurlijk dat deze kwast van de fijnste haarsoort die er te krijgen is wordt gemaakt. Dit kan veel verschil maken voor jou.

Hoe gebruik ik een fiberharen scheerkwast?

Doordat je met de kunstmatige haren werkt, is het gebruik van een fiberharen scheerkwast relatief simpel. Je gebruikt de kwast om er het volle scheerschuim mee op de wangen en kin te smeren. Vervolgens scheer je jezelf. Wanneer je klaar bent, spoel je de kwast heel gemakkelijk uit met water. Zorg wel dat je alles goed uitspoelt en laat deze daarna drogen in een goede scheerstandaard.

Hoe gebruik ik een silvertip dassenharen scheerkwast?

In grote mate is het gebruik van de silvertip dassenharen scheerkwast gelijk aan dat van de fiberharen scheerkwast. Wel raden we aan om vooraf even wat voorbereidend werk te doen. Zo is het slim om de kwast voordat je deze voor het eerst gebruikt, te wassen met shampoo. Daarmee was je het dierlijk vet van de haren af. Waardoor deze beter en gemakkelijker te gebruiken is met het volle scheerschuim dat je in een scheerkom hebt gemaakt.

Letten op de afwerking

Wanneer je een goede scheerkwast kiest, dan is de manier van gebruiken natuurlijk heel belangrijk. Dat neemt niet weg dat je ook naar een hele andere kant van het verhaal moet kijken. Het is namelijk ook leuk om gewoon voor een model te kiezen dat heel mooi afgewerkt is. Dat is stoer om in je badkamer te hebben en te showen wanneer je vrienden over de vloer krijgt. Dat is ook belangrijk natuurlijk.