(5)
€ 8,95
SALE!
(6)
€ 19,95
€ 17,95
(6)
€ 35,95
€ 19,95
€ 14,95
€ 11,90
€ 12,50
€ 19,95
€ 19,95
€ 12,95
(1)
€ 22,95
(1)
€ 18,95
€ 9,95
€ 23,95
€ 18,95
Onze
Favorieten
(2)
€ 17,50
€ 21,95
Onze
Favorieten
€ 12,50
€ 13,95
€ 13,95
€ 23,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 12,50
€ 8,95
€ 8,95

Haar stylen met Fiber pommade?

Wil je het lekker licht en luchtig houden? Dan is Fiber pomade precies het middel dat jij zoekt. Voor de kapsels die er vooral fris uit moeten blijven zien gebruik je natuurlijk geen zware middelen. Juist daarom is het ook zo fijn dat er ook pommades bestaan die niet gericht zijn op de strakke kapsels met hoogglans. Een goede reden om eens te bekijken wat er allemaal in het assortiment van Mijn Baard te vinden is.

Wat is de werking van Fiber pommade?

Wil je je haar in model houden, dan heb je nu eenmaal een bepaalde hold nodig. Dat dit vaak gepaard gaat met veel glans of met uitdroging, is niet wat je wenst als man. Het is namelijk juist zo dat je voor een bepaalde textuur wilt zorgen, zonder dat je daarbij te veel in een keurslijf komt te zitten. Dat is dan ook wat Fiber pommade jou te bieden heeft.

Wat zijn onze favorieten?

Welke opties zouden wij overwegen wanneer het gaat om Fiber pommade? Daar kom je op deze plek achter. Dit zijn onze favorieten:
* Reuzel Fiber Pomade
* The Barberstation Fiber Pomade
* By Vilain Fiber Paste
* Morgan's Styling Fibre

Reuzel Fiber pommade – Hog

De Reuzel Fiber pommade is een duidelijke favoriet onder de gebruikers. Het krijgt namelijk de volle waardering op een schaal van 1 tot 5. Wil je gemakkelijk zorgen dat je het maximale uit je kapsel haalt, dan doe je dat door met deze fiber pommade aan de slag te gaan voor de optimale textuur.

Out of bed look

Hoe kan je de kapsels die je maakt met Fiber pommade nu het best omschrijven? Misschien ken je de beroemde out of bed look nog wel? Dit is de look die door de jaren heen misschien wat verdwenen is. Toch zijn er wel wat elementen van gebleven. Zo houden veel mannen van tegenwoordig meer van het matte haar, dan van de hoogglans die een gewone pommade je geeft. Daar is deze variant dan ook het meest geschikt voor.

Kort maar dikker haar

Wat vooral ook belangrijk is om te vermelden als het om Fiber pommade gaat, is dat het goed te gebruiken is wanneer je een kort kapsel hebt. Daarbij is het gebruik vooral aan te raden wanneer je wat dikker en steviger haar hebt. Juist dan kan je er lekker mee kneden en er een fijne textuur in aanbrengen. Met de juiste pommade maak je je kapsel dan alleen maar nog voller en dikker. Zo zie je er wel heel gezond uit.

Genieten van de geur

Baseer je keuze voor de Fiber pommade niet alleen op de mate waarin het een hold heeft en hoe gemakkelijk het uit te wassen is. Baseer de variant die je kiest vooral ook op de heerlijke geur die het heeft. Die geur wordt bepaald door de ingrediënten die erin gebruikt worden. Dit zijn tegenwoordig bijna uitsluitend nog natuurlijke producten. Dat het middel daardoor alleen maar lekkerder is gaan ruiken, is niet meer dan logisch!