€ 15,95
€ 1,20
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(9)
€ 4,95
(7)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 4,25
(10)
€ 1,25
SALE!
€ 9,95
€ 7,50
€ 1,20
€ 1,35
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 1,25
(1)
€ 9,95
€ 1,10
€ 1,50
(1)
€ 1,00
€ 1,95
€ 1,50
€ 1,25
€ 3,95
€ 1,25
€ 39,95
€ 34,95
Meest
verkocht
(23)
€ 2,60
€ 49,95
SALE!
(1)
€ 14,95
€ 10,95
€ 18,95

Losse Scheermesjes


Op zoek naar het perfecte scheermesje voor een gladde en comfortabele scheerbeurt? Dan ben je bij MijnBaard aan het juiste adres! Hieronder bespreken we de belangrijkste verschillen tussen double edge en single edge blades en helpen we je bij het maken van de beste keuze voor jouw scheerervaring.

Double Edge Blades: Klassieke en veelzijdige scheerprestaties


Double edge blades, ook wel bekend als DE-mesjes, zijn de klassieke keuze voor veel scheerliefhebbers. Ze bieden een symmetrisch, dubbelzijdig snijvlak, waardoor je met beide zijden van het mesje kunt scheren. Dit betekent dat je met één mesje twee keer zoveel scheerbeurten kunt krijgen voordat het aan vervanging toe is. Bovendien zijn DE-mesjes verkrijgbaar in verschillende diktes en coatings, waardoor er altijd een perfecte match is voor jouw huidtype en scheergewoonten.

Voordelen van Double Edge Blades:


Economisch: Met twee snijvlakken per mesje gaan DE-blades langer mee.
Veelzijdigheid: Geschikt voor zowel beginners als ervaren scheerders.
Milieuvriendelijk: Minder afval door langere levensduur en minder plastic verpakkingen.

Single Edge Blades: Precisie en controle voor de veeleisende scheerder


Single edge blades, of SE-mesjes, hebben slechts één snijvlak, wat ze ideaal maakt voor precisiewerk en het trimmen van contouren. Ze zijn vaak iets dikker dan DE-mesjes, wat resulteert in een stevigere en stabielere scheerbeurt. SE-blades zijn bij uitstek geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar meer controle en een dichtere, gladdere scheerervaring.

Voordelen van Single Edge Blades:


Precisie: Uitstekend voor het trimmen van contouren en fijn detailwerk.
Stabiliteit: Dikker mesje zorgt voor meer stevigheid en controle tijdens het scheren.
Gladdere scheerbeurt: Het enkele snijvlak leidt tot een gladder resultaat.

Maak de juiste keuze voor jouw scheerervaring
Bij MijnBaard begrijpen we dat elke baard en huid uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan double edge en single edge blades van topmerken zoals Feather, Derby, Mühle en Euromax. Of je nu een beginnende scheerder bent die op zoek is naar een veelzijdig en gebruiksvriendelijk mesje, of een ervaren scheerliefhebber die de ultieme precisie en controle nastreeft, je vindt bij ons de perfecte mesjes voor jouw behoeften.

Wil je nog meer weten welke mesjes het beste geschikt zijn voor jou? We hebben een blog geschreven om jou te helpen om de beste keuze te maken mbt de verschillende scheermesjes.