€ 24,95
(4)
€ 16,95
€ 32,95
€ 11,95
Meest
verkocht
(7)
€ 29,95
Onze
Favorieten
(16)
€ 17,50
€ 19,95
€ 22,95
SALE!
€ 24,95
€ 19,95
€ 29,95
€ 54,95
(1)
€ 34,90

Waarom een baardschaar kopen?


Een goed verzorgde baard begint bij de juiste tools, en een baardschaar is daar een belangrijk onderdeel van. Bij Mijnbaard hebben we een ruim assortiment aan baardscharen van hoge kwaliteit die speciaal ontworpen zijn om je baard precies te knippen en in vorm te houden.

Onze baardscharen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben scherpe, gebogen messen die speciaal zijn ontworpen voor het trimmen van baardhaar. Dit zorgt ervoor dat je je baard nauwkeurig kunt knippen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over haartrekken of huidirritatie.

Een baardschaar is niet alleen handig voor het trimmen van je baard, maar het is ook een belangrijk onderdeel van je algehele baardverzorging. Door je baard regelmatig te trimmen, houd je deze in topconditie en voorkom je dat deze gaat klitten of er onverzorgd uitziet.

We hebben baardscharen van verschillende merken en formaten, zodat je altijd de juiste schaar kunt vinden voor jouw baardlengte en -type. Bovendien hebben we ook baardscharen met ergonomische handvatten die comfortabel zijn om vast te houden tijdens het trimmen.

Bestel vandaag nog een baardschaar bij Mijnbaard en ontdek het gemak van het zelf kunnen trimmen van je baard. En het beste van alles? Als je vandaag bestelt, heb je je nieuwe baardschaar morgen al in huis en kun je meteen aan de slag met het verzorgen van je machtige baard.