(1)
€ 11,95
(2)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 18,95
€ 17,50
€ 12,95
€ 12,95
€ 18,95
(3)
€ 15,95
€ 14,95
€ 13,95
Meest
verkocht
(6)
€ 17,95
Meest
verkocht
(1)
€ 9,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 19,95

Hoe kan je scheerolie optimaal gebruiken?

Scheerolie is misschien wel het meest veelzijdige product om te gebruiken als het om het scheren gaat. Je kunt het namelijk voorafgaand aan het scheren gebruiken, maar ook na de scheerbeurt. Dit komt onder andere door de ingrediënten die erin zitten en de werking die dit met zich meebrengt. Het is ook precies de reden waarom het alleen maar meer gebruikt lijkt te worden de laatste jaren.

Hoe gebruik je de scheerolie?

Wil je scheerolie gebruiken, dan is het wel belangrijk om te weten hoe je dit het best kunt doen. De meeste baardmannen kiezen ervoor om het pre-shave te gebruiken. Dat betekent dus dat je het na het douchen aanbrengt. Je masseert het dan in je stoppels en laat het even goed intrekken. Daarna kan je dan heel gemakkelijk met behulp van scheerzeep of scheercrème voor een gladde scheerbeurt zorgen.

Welke scheerolie kies je?

Als je een scheerolie moet kiezen, wat zijn dan je beste opties die je hebt? Wij hebben daar wel een idee over en delen dat graag met je.
Bath House Scheerolie Cuban Cedar & Lime
Damn Good Soap Scheerolie

Bath House Scheerolie Cuban Cedar & Lime

De Bath House Scheerolie Cuban Cedar & Lime bestaat uit producten die verzorgend zijn voor de huid. Je kunt genieten van de vochtinbrengende, verzachtende en helende werking van het product. Je scheert niet alleen gladder, je huid blijft ook beter. En de geur is niks anders dan spectaculair te noemen. Alleen al daarom, gewoon proberen!

Apothecary87 Scheerolie

Wanneer je de scheerolie vooral wilt gebruiken om je baard bij te werken, dan is de olie van Apothecary87 het product dat je moet gebruiken. Je gebruikt daar dan een goede Shavette bij om er zeker van te zijn dat je het best mogelijke resultaat kunt bereiken.

Scheerolie voor elk type huid?

Is scheerolie geschikt voor elk type huid? Dat is natuurlijk ook een belangrijke vraag. Wanneer je het type baardman bent dat snel te maken heeft met een droge en geïrriteerde huid, dan is het fijn om te weten dat de scheerolie juist een voedende werking heeft. Ook zorgt het ervoor dat de huid vocht ingebracht krijgt. Op die manier kan je er dus nooit last van krijgen en voel je je zelfs beter.

Kan ik de olie met regelmaat gebruiken?

Het fijne van de olie is dat het de haren zachter maakt. Ook zorgt het ervoor dat het de huid ontspant. Daarom is het dus ook zo interessant om dit met enige regelmaat te gebruiken. Zo kan je zorgen dat je je altijd op je best voelt en dat je huid er op elk moment op zijn best uit blijft zien. Zeker ook omdat je je dan in het geheel lekker ontspannen zal voelen en fijner door het leven gaat.

Kan ik mijn scheerolie ook na het scheren gebruiken?

Het is ook goed mogelijk om de scheerolie na het scheren in te zetten. Daarmee kan je dan bijvoorbeeld zorgen dat alle poriën goed ontsmet worden. Dit heeft in grote mate dezelfde werking als het gebruik van de olie vooraf, met dat verschil dat je je minder op het zachter maken van de stoppels richt en meer op het verzorgen van de huid onder je baard. Dit kan echter net zo interessant zijn.