SALE!
(3)
€ 64,95
€ 49,95
SALE!
€ 64,95
€ 49,95
SALE!
Meest
verkocht
(4)
€ 47,80
€ 39,95
SALE!
(2)
€ 70,29
€ 54,95
SALE!
€ 27,80
€ 22,95
SALE!
Meest
verkocht
(54)
€ 34,95
€ 29,95
SALE!
Meest
verkocht
(18)
€ 34,95
€ 29,95
SALE!
(5)
€ 34,95
€ 29,95
SALE!
€ 34,95
€ 29,95
SALE!
€ 34,95
€ 29,95
SALE!
€ 34,95
€ 29,95
SALE!
€ 34,95
€ 29,95
SALE!
€ 34,95
€ 29,95
SALE!
€ 34,95
€ 29,95
SALE!
€ 34,95
€ 29,95
SALE!
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(11)
€ 39,95
€ 34,95
(3)
€ 39,95
€ 39,95
(1)
€ 11,95
€ 54,95
€ 39,00
€ 57,95
SALE!
€ 64,95
€ 49,95
€ 69,95

Hoe kan een baardverzorging set jouw baard helpen?

Een echte baardman is goed voor zijn baard. Je neemt er de tijd voor om deze goed te verzorgen. Dat gaat verder dan het wassen en kammen van de haren. Je wilt huid en haar versterken. Zo blijft jouw baard altijd optimaal gezond. Om alles bij de hand te hebben kies je voor een goede baardverzorging set. Het is de ideale manier om in één keer klaar te zijn voor goede baardverzorging.

Wat kan je vinden in een baardverzorging set?

Het is natuurlijk wel belangrijk om de juiste set voor je baardverzorging te kiezen. Het hangt maar net af van het soort baardhaar dat jij hebt. Ook jouw huidtype speelt een rol. Daarnaast is het ook zo dat de producten verschillende insteken kiezen voor hun sets. De ene set is meer gericht op het bieden van verschillende soorten baardolie. De andere set is juist eerder een compleet pakket voor de gehele verzorging. Het hangt dus ook af van wat jij als baardman nodig hebt.

Wat kan er beter?

Kijk je naar een goede baardverzorging set, dan kijk je vooral naar wat er beter kan aan jouw baard. Misschien mag je baard wel wat sterker, zachter of meer glans hebben. Je hebt allerlei opties.
Baardolie 4-pack – Mijn Baard
Woody Baardset – Mijn Baard
Sample Pack Beard Balm – Mad Viking

Baardolie 4-pack – Mijn Baard

Een pakket van 4 soorten baardolie volgens ons idee. Het is natuurlijk fijn wanneer je baard sterker dan ooit is. Baardolie is daar het ideale product voor. Als het gaat over baardverzorging, dan is olie daar altijd de hoeksteen van. In deze zet vind je altijd de juiste soort om jouw baard perfect te verzorgen.

Woody Baardset – Mijn Baard

Wil je in één keer klaar zijn voor de verzorging? Dan is de Woody Baardset van Mijn Baard wat je zoekt. Niet alleen vind je hierin een olie en een wax met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Je krijgt er ook nog eens een houten baardkam bij waarmee je je baard verzorgt in plaats van beschadigd. Precies wat je zoekt voor een sterke en gezonde baard.

Sample Pack Beard Balm- Mad Viking

Wil je de Beard Balm van Mad Viking gaan gebruiken om je baard nog gezonder en sterker te maken? Dan heb je veel keuze. Dat klinkt misschien aantrekkelijk, maar dat brengt natuurlijk ook een uitdaging met zich mee. Zoek eerst maar eens uit welke balsem het best bij je past. Dat kan je voor jezelf wat gemakkelijker maken met deze sample pack.

Kan je een baardverzorging set weggeven?

Een echte baardman verzamelt gelijkgestemden om zich heen. Samen met je vrienden wissel je voortdurend tips uit over hoe je je baard nog meer het stralend middelpunt van je leven kan laten zijn. Misschien wil je jouw woorden kracht bij zetten. Dat kan je dan doen door de producten die jou hebben geholpen ook aan je vrienden aan te bieden. Een baardverzorging set is in dat opzicht dus juist ook een heel geschikt cadeau voor allerlei gelegenheden.

Waarom is baardverzorging zo belangrijk?

Waarom is een goede baardverzorging set essentieel voor jou? Omdat je simpelweg je baard niet anders onder controle kan houden. Wanneer je er niets aan doet, zal jouw baard lelijk worden en alle kanten op springen. Kapotte baardharen die ook nog eens dof en vettig zijn, zijn niet aantrekkelijk. Daarvoor heb je toch niet zoveel tijd gestoken in jouw baardgroei? Nu je een flinke baard hebt, moet je daar ook wel goed voor zijn. Verzorging is dus essentieel.

Heeft Mijn Baard veel sets te bieden?

Wanneer je in het assortiment van Mijn Baard kijkt, kan je allerlei soorten sets vinden. Sommige sets bestaan uit producten die we uit onze eigen verzorgingslijn hebben verzameld. Daarvan weet je dat we voor kwaliteit staan. Daarnaast vind je ook sets van andere producenten. Elk van deze sets biedt een eigen samenstelling. Zo vind je altijd iets passends.

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor de baardliefhebber in je leven? Dan zijn onze kadosetjes met producten voor de verzorging van de baard de ideale keuze! Bij Mijnbaard hebben we een ruim assortiment aan kadosetjes met verschillende producten voor de verzorging van de baard, van baardolie tot baardborstels.

Onze kadosetjes bevatten alleen de beste producten van topmerken zoals Proraso en Captain Fawcett. De producten zijn speciaal ontworpen om de baard in topconditie te houden, waardoor deze er niet alleen goed uitziet, maar ook gezond blijft.

Een van de voordelen van onze kadosetjes is dat je niet hoeft na te denken over welke producten je nodig hebt voor de verzorging van de baard. Alles wat je nodig hebt, zit in één handig pakketje. Bovendien zijn onze kadosetjes een geweldige manier om nieuwe producten uit te proberen, zodat je kunt ontdekken wat het beste werkt voor de baard van de ontvanger.

Onze kadosetjes zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en stijlen, dus er is voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een klein cadeau of een luxe set, wij hebben de perfecte kadoset voor jou.

Bestel vandaag nog een kadosetje met producten voor de verzorging van de baard bij Mijnbaard en geef een cadeau dat niet alleen praktisch is, maar ook een echte traktatie voor de baardliefhebber in je leven!