Over ons

Welkom bij Mijn Baard, waar passie en toewijding de afgelopen 10 jaar hebben geleid tot ons succesverhaal. Sinds de lancering van onze site in 2014, hebben we een buitengewone reis afgelegd. Tien jaar geleden begonnen we met z'n tweeën met grote dromen. We deelden een visie om om de grootste baardshop van Nederland te worden. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid dreef ons om te groeien en te evolueren, waardoor we vandaag de dag de grootste baardshop zijn van Nederland én omstreken! Maar we zijn er niet alleen voor de baardmannen, nee, we zijn er ook voor de man die zich lekker strak wil scheren of die graag zijn haar in een fantastisch model wil stijlen. We zijn er gewoon voor élke man.

Onze klanten, of beter gezegd, FANS, zijn de drijvende kracht achter ons werk. We worden altijd erg blij als we toffe berichten ontvangen in onze mailbox, via de socials of d.m.v. reviews op onze site. De klant is bij ons écht Koning. Wij lossen altijd alle problemen op, er is geen klant ontevreden met ons. En dat houden wij zo de komende 10 jaar.

Wij kopen alleen producten in waar we zelf in geloven. Wij proberen zoveel mogelijk de producten zelf te testen en doen er alles aan om de beste producten in onze shop te krijgen tegen redelijke prijzen.

Heb je een product op het oog dat niet in onze shop verkocht wordt? Laat het ons weten, wij zijn altijd op zoek naar goede en leuke producten voor mannen om in ons assortiment op te nemen.

CONTACT
Je kunt Mijnbaard bereiken door een mailtje te sturen of te bellen naar:
Telefoon: 078 486 779 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 16:30)
Email:[email protected]

KANTOORADRES (Helaas, geen winkel)
MijnBaard
Heemstederweg 14 A 1
1902 RP
Castricum
Nederland

BEDRIJFSGEGEVENS
Bedrijfsnaam: Puikman
BTW nr: NL861409978B01
KvK: 78463033
EORI nr: NL861409978

BANK GEGEVENS
Naam rekeninghouder: Puikman
IBAN nr: NL19INGB0006852340
BIC: INGBNL2A