Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(55)
€ 13,95
(2)
€ 9,95
SALE!
Meest
verkocht
(20)
€ 24,95
€ 19,95
(1)
€ 7,95
€ 14,95
€ 15,95
€ 9,95
SALE!
Meest
verkocht
(15)
€ 14,95
€ 9,95
€ 9,95
€ 12,95
(2)
€ 9,95
(8)
€ 7,95
(2)
€ 9,95
(2)
€ 9,95
(1)
€ 9,95
€ 12,50
€ 9,95
€ 57,95
(1)
€ 9,95
€ 18,95
€ 18,95
€ 14,95
€ 12,95
€ 5,95

Gebruik je al een goede baardkam?

Een baard ziet er alleen maar goed uit wanneer deze optimaal gestyled is met een baardkam. Daar gebruik je bijvoorbeeld een goede baardwax of baardolie voor. Met de kam zorg je er dan voor dat alles mooi verdeeld wordt en dat elk haartje precies de kant op staat die jij voor ogen hebt. Het is dan natuurlijk wel van groot belang dat je de kam gebruikt die het best bij jou past. MijnBaard heeft je dan ook veel modellen te bieden.

Hoe verschilt de baardkam van de baardborstel?

Misschien ben jij het type baardman dat al lange tijd zijn baard in model brengt met een baardborstel. Waarom heb je dan toch nog een baardkam nodig? Het is vooral belangrijk om te zorgen dat je baard er ook gewoon mooi uit blijft zien. Dat doe je bijvoorbeeld door met de kam de haren te ontwarren. Ook is het de ideale manier waarop je de wax of olie gelijkmatig over alle haren verdeelt.

Wat zijn de beste baardkammen?

Wat zijn nu eigenlijk de beste baardkammen om te gebruiken? Om je daar een goed idee van te geven, vind je op deze plek onze aanraders op een rij.
MijnBaard Baardkam Buffelhoorn
The Beard Buddy
Baardkam van Zeus (Handgemaakt)
MijnBaard Baardkam Fijn getand 11CM

The Beard Buddy

The Beard Buddy is meer dan een gewone baardkam. Het is het soort kam dat niet alleen gebruikt om je haren te ontwarren. Je gebruikt deze ook bij het scheren om de strakke lijnen van je baard te stylen. Deze kam heeft dus alles te bieden wat je nodig hebt om je baard te verzorgen.

MijnBaard Baardkam 13CM

De MijnBaard Baardkam 13CM is niet gemaakt van plastic, maar van acryl acetaat. Het voordeel daarvan is dat je je baardharen kan verzorgen, zonder dat deze er ook statisch van worden. Zo wordt het alleen maar gemakkelijker om het juiste model te dragen.

MijnBaard Baardkam Fijn getand 11CM

Werken met een houten kam is altijd een goed idee. Dat geldt zeker wanneer deze fijn getand is. Deze MijnBaard Baardkam Fijn Getand 11CM voldoet dus eigenlijk aan alle wensen en eisen die je stelt. Perfect te gebruiken door elk type baarddrager.

Waarom geen plastic kam gebruiken?

De gemiddelde baardkam is niet van plastic. Je vraagt je misschien af waarom dit het geval is. Eigenlijk is dit heel simpel. Met het gebruik van een plastic kam, maak je je baardharen statisch. Dit wil je liever voorkomen. Daarom zijn kammen van andere materialen veel aantrekkelijker in het gebruik. Je haar wordt gewoon op een goede manier verzorgd. Dit ben je je baardharen ook gewoon verschuldigd.

Is de kam alleen voor je baard?

Het is natuurlijk wel zo dat de baardkam in de eerste plaats is gemaakt om perfect voor je baard te zorgen. Dit betekent dat het daarvoor de ideale vorm heeft. Wel is het zo dat je er ook de haren op je hoofd gewoon goed mee kunt kammen, mocht dat nodig zijn. Dat maakt het wel zo gemakkelijk. Steek één kam in je zak en je bent altijd voorbereid op onvoorziene omstandigheden die je baard en haar in de war schoppen.

Hoe gebruik je de baardkam?

Het is belangrijk om de baardkam op de juiste manier te gebruiken. Hoe doe je dat? In ieder geval door lekker rustig en losjes te kammen. Dit is zelfs het geval wanneer je een grove baard hebt die je flink moet ontwarren. Juist omdat de goede kammen niet van plastic zijn gemaakt, is het belangrijk om er niet te veel kracht op te zetten. Dit is niet goed voor het materiaal en niet goed voor je baard en huid. Terwijl goed gebruik je baard zo veel beter maakt.

Waarom een kleinere kam gebruiken?

Er is een belangrijke reden waarom je het best voor een kleine baardkam kan kiezen. Hoe kleiner de kam is, hoe beter wendbaar deze ook is. Dat betekent dus dat je met gemak in vloeiende bewegingen alle haren van je baard goed kan aanpakken.

Wanneer kan ik het best kammen?

Het gebruik van je baardkam is natuurlijk onderdeel van het verzorgen van je baard. Wanneer je met baardwax of baardolie bezig bent, is het ook een goed idee om direct de kam erbij te pakken. Al kan je ook gedurende de dag met je kam de baard bijwerken.

Hoe kies je een baardkam?

Om een goede baardkam te kiezen, is het slim om even te bekijken wat andere baardmannen zeggen in de reviews. Zo kan je ontdekken voor welk soort baard welke kam het meest geschikt is. Daar pluk jij dan direct de vruchten van voor jouw baard.