Captain Fawcett Barberism beard balm

Barberism Baardbalsem - Captain Fawcett

€19,50 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Azbane Beard Balm
€19,95 
Captain Fawcett Ricky Hall beard balm Booze & Baccy
€21,95 
Captain Fawcett Barberism Beard oil 10 ml
€15,50 

Barberism Baardbalsem - Captain Fawcett

Captain Fawcett's Barberism beard balm is tot stand gekomen in samenwerking met Sid Sottung (Meesterbarbier uit het Verenigd Koninkrijk). Deze geweldige baardbalsem heeft een tijdloze en toch verfrissend elegante geur met toptonen van Lime & Orange, middentonen van Rose & Galbanum samen met de aardse basistonen van Cedarwood, Patchouli & Musk. Wij vinden het een heerlijk klassieke Barbershop geur, perfect voor de komende wintermaanden. Deze baardbalsem geeft een medium hold aan je baard. Je kunt deze baardbalsem prima combineren met de Barberism baardolie.

Je kunt de Barberism balsem aanbrengen in een vochtige of droge, schone baard. Gebruik de achterkant van je duimnagel om een ​​klein deel balsem uit het potje te halen en te verwarmen tussen je handpalmen. Verwerk de balsem met de lengte mee van je baard. Gebruik een baardkam of -borstel voor maximale fixatie, met als restultaat: een getemde, goed gevoede baard.

Andere producten in deze categorie

Captain Fawcett Barberism beard balm
€19,50 
Azbane Geranium & Citrus beard oil 50 ml
€18,99 
Mr Natty Shipwreck shower wash
€19,95 
5 pack baardolie van grave before shave
€79,95 
Beard wash van Percy Nobleman
€24,95 
Baardolie XL Damn Good Soap
€37,50 

Reviews over Barberism Baardbalsem - Captain Fawcett

- upping the ante

5 5

Mijn vorige baardbalsem was eigenlijk nog niet eens op maar ik wou weer eens wat nieuws proberen. Soms wil je kunnen afwisselen!
Nadat ik wat goede reviews had gelezen over Captain Fawcett besloot ik het maar eens te proberen.

Absoluut GEEN spijt van. Man, wat ruikt dit heerlijk. Smeer de balsem op, doe je ogen dicht en je bevind je gelijk in een barbershop.
Het is wat zachter dan ik gewend ben van een balsem, wat juist in zijn voordeel werkt. Je hebt ook helemaal niet zoveel nodig en het potje zit tot op de nok vol.
Tevens een pluspunt dat er geen plastic potje is gebruikt!

- Oh my

5 5

Wat is dat lekker zeg. Altijd dacht ik dat Booze & Baccy van Captain Fawcett de lekkerste geur ooit was. Na 4 blikjes Booze & Baccy verbruikt te hebben, ook maar eens een keer Barberism geprobeerd. En er toch ook nog maar een blikje Booze & Baccy bij besteld voor het geval het tegen zou vallen. Oh my. Wat is die geur lekker. Voorlopig alleen nog maar deze.

- Barberism een heerlijke aanulling!

5 5

Deze review is muv de geur nagenoeg gelijk aan die van de Captain Fawcett’s Booze and Baccy, maar die is bijna op.
Het blikje zit wederom tot aan de rand vol, meer dan 60 gram! Deksel met schroefdeksel met schuimpakking. Details details!
De geur is zoetig en doet denken aan bodylotion, ws door de Orange en Rose. De klassieke captain fawcett’s ondertoon is amper aanwezig maar juist daarom is het een heerlijke aanulling op het assortiment.
Captain fawcett’s balm is koud harder dan elke ander balsem of wax die ik ken. Goed in de palm wrijven en het smelt als sneeuw voor de zon.
Niks dan lof voor de producten van el capitano!

Schrijf een review