Captain Fawcett Million Dollar beard oil travel size

Milion Dollar Beard Oil - Captain Fawcett

€19,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Premium baardolie van Percy Nobleman
€49,95 
Captain Fawcett Booze & Baccy beard oil
€49,95 

Million Dollar Beard Oil van Captain Fawcett

Maak hiernaast je keuze voor:
- Million Dollar Beard Oil (50 ml)
- Million Dollar Beard Oil (10 ml) Travel Size

Lees reviews Schrijf een review

Milion Dollar Beard Oil - Captain Fawcett

Ben je op zoek naar een speciale baardolie? Lees dan verder over de Million Dollar Beard Oil van Captain Fawcett. Deze baardolie is ontwikkeld in samenwerking met Jimmy Niggles (over hem lees je meer hieronder).

Met deze unieke combinatie van levensverrijkende oliën zal je baard aanvoelen als een million bucks! Geproduceerd met verse oceanische geuren en aardse harsachtige noten en overgoten met een betoverende citrusgeur. De enige toevoeging die ze geschikt achten voor deze Million Dollar Beard Oil is de ultieme weelde - vlokken van 23 karaats goud!

Hoe moet je de Million Dollar Beard Oil gebruiken:
Schud eerste het flesje baardolie en doe dan een paar druppels in je handpalmen. Dit zal alle goudvlokken oplossen voordat je de olie in je baard verwerkt. Zachtjes doorkammen voor die Million Dollar finish.

Wie is Jimmy Niggles?
Jimmy Niggles (echte naam Scott Maggs) heeft zijn machtige baard laten groeien nadat zijn beste vriend op 26 jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker is overleden. Hij heeft de non profit organisatie Beard Season opgericht om mensen bewust te laten worden van de gevaren van melanomen en dat mensen zich regelmatig moeten laten checken. Hij wil zijn baard voor 1 miljoen dollar verkopen aan de hoogste bieder. Je kunt Jimmy Niggles' Beard Season volgen via Instagram: https://www.instagram.com/beardseason/ en Facebook: https://www.facebook.com/jimmy.niggles

Andere producten in deze categorie

 Oak Beard Care Beard Wash
€23,95 
Azbane Black Pepper & Lavender beard oil 15 ml
€7,95 
MijnBaard Classico Beard Oil
€11,95 
Zeus Beard Vanilla Rum Beard oil
€29,95 
Leonis Barbam Beard Balm White Gold
€21,95 
Captain Fawcett Million Dollar beard oil
€54,95 

Reviews over Milion Dollar Beard Oil - Captain Fawcett

- Heerlijk!

4 5

De mazzel gehad dit heerlijke goedje te winnen op de Facebook pagina van MijnBaard.nl. Waar ik normaal gesproken allerlei soorten bosgeuren baardolie in mijn kast heb staan is dit een welkome afwisseling. Ik vergelijk de geur met die van kaneelstokjes, maar zonder te overheersend aanwezig te zijn. Bijkomend voordeel met de goudvlokjes, je voelt je een ziet er uit als a Million Dollar!

Schrijf een review

FAQ over de Milion Dollar Beard Oil - Captain Fawcett

Hoe moet ik de Million Dollar beard oil gebruiken?
Zowel de grote als de kleine fles hebben een bijgevoegde pipet om de baardolie goed in je hand te doseren. Je kunt de baardolie (4 tot 6 druppels) op je vingertoppen of handpalmen smeren en dan in je baard smeren. Je kunt een baardkam gebruiken om de baardolie evenredig door je baardharen te verdelen. Je baard zal er meteen beter uit zien. Baardolie en balsem/-wax is lastig van je handen te wassen. Je kunt het ook lekker over je handen uitsmeren als voeding voor je droge handen.

Wat kan ik doen om mijn baard voller te laten groeien?
Een volle machtige baard, wie wil hem niet? Als je echter niet de baardgroei hebt, dan gaat het 'm nooit worden, tenzij je haartransplantatie overweegt. Wat je wel kunt doen om het maximale uit je baard te halen, geef je baard alle liefde die hij nodig heeft. Vertroetel 'm, werk deze netjes bij zodat hij er op zijn best uit ziet. Een bezoek aan de barbier raden wij je ook zeker aan. Een barbier knipt en scheert je baard, zodat deze de mooist mogelijke vorm krijgt.

Wat is het verschil tussen baardolie, baardbalsem en baardwax?
Baardolie is gemaakt van verschillende voedende oliën zoals Jojobaolie, arganolie, abrikozenpitolie en amandelolie. Aan deze mix van oliën worden dan ook nog etherische olien toegevoegd die de baardolie van zijn heerlijke geur voorzien. We hebben ook baardolie zonder etherische olie, de zogenaamde geurloze baardolie. Baardbalsem heeft naast voedende oliën ook een aantal waxen/boters als toevoeging zoals sheaboter, bijenwas en cacaoboter. Baardwax heeft naar verhouding nog meer wax toegevoegd, met name bijenwas. Dit om het product meer “hold” te geven. Deze extra hold zorgt ervoor dat je je baard beter kunt stylen. Heb je een woeste baard met haren die een eigen wil hebben, dan raden we je baardwax aan. Met andere woorden, baardwax geeft de meeste hold en baardolie de minste hold. Baardolie heeft de meeste voedende/verzorgende ingrediënten en baardwax naar verhouding het minst.

Kan ik baardolie en baardbalsem/-wax samen gebruiken?
Ja, je kunt eerst baardolie in je baard verwerken, even je tanden poetsen en daarna baardbalsem of baardwax in je baard verwerken. Wil je het maximum resultaat van je baardwax hebben, gebruik dan geen baardolie ervoor. De combinatie baardolie en baardwax geeft minder “hold” aan je baard. Het is een kwestie van uitproberen en kijken wat voor jou het beste werkt.

Wat kan ik doen als ik last heb van huidirritatie, huidschilvers en/of baardjeuk?
Vooropgesteld, wij zijn geen dermatologen en willen ook geen medisch advies geven. Als je last hebt van huidirritatie met het gebruik van onze producten raden we je aan om hiermee te stoppen. Wellicht raakt je huid geïrriteerd door de etherische oliën en of een ander ingrediënt, zoals bijvoorbeeld amandelolie (we horen dit vaker van klanten). Je kunt zelf testen of je hiervoor allergisch bent door met verschillende soorten baardolie te experimenteren, wij adviseren ook om een huisarts te raadplegen.
Heb je last van huidschilvers (baardroos) en/ of baardjeuk, dat is een veel voorkomend probleem met beginnende baarddragers. Je moet het echt een maand uitzingen en dan pas kijken of de jeuk/schilvers nog steeds ondragelijk is. Een stevige baardborstel helpt enorm om je huid te scrubben. Was je baard ook niet te vaak, om uitdroging van de huid te voorkomen en smeer Million Dollar oil op de onderliggende huid. Je zult zien dat het beter wordt na verloop van tijd!

Hebben jullie baardolie waardoor ik meer haargroei krijg?
We wish! Dan zouden we op een goudmijn zitten. (Bijna) elke kale man zou het op zijn kale kop smeren. Helaas bestaat dit wonderelixir nog niet. Hier zijn een aantal natuurlijke oplossingen die je kunt gebruiken/doen: Volwaardige voeding, slecht eten = slecht haar. Meer zonlicht (vitamine D), meer proteïnes, meer vitamine B, Silicium, en baardolie! In de Million Dollar Oil zitten voedende oliën die goed zijn voor huid en haar en er zit zelfs goud in, dat moet wel goed komen.