Blanco Baardset 3 Delig - MijnBaard

Blanco baardset van MijnBaard.nl

Je kunt hier je keuze maken uit:
- Blanco baardset met houten baardkam
- Blanco baardset met mini baardborstel

Quantity discount

10+ Op voorraad
€ 29,95

Omschrijving van Blanco Baardset 3 Delig - MijnBaard

De Blanco baardverzorging set is een perfecte combinatie van baardolie en baardwax aangevuld met een mooie houten baardkam of mini baardborstel. Je kunt boven in het scherm aangeven welke optie je wilt. We hebben deze lijn van producten "Blanco" genoemd omdat deze geurloos zijn. Er zijn dus geen essentiële oliën aan toegevoegd. Deze producten zijn perfect geschikt voor mannen met een gevoelige huid of voor die mannen die hun eau-de-toilet willen ruiken ipv baardolie/wax.

De Blanco set met kost slechts €24,95, dat betekent dat je ruim 33% korting krijgt op deze set van producten. De Blanco set met mini baardborstel kost €29,95, dat betekent dat je ruim 19% korting krijgt op deze baardset.

Deze baardset bevat de volgende artikelen:
- Baardolie Blanco (30 ml) + pipet
- Baardwax Blanco (50 ml)
- kam of mini baardborstel

De Blanco baardolie is gemaakt van een mix van oliën die ieder zijn eigen huid- en baardhaarverzorgende eigenschappen heeft. De Blanco baardolie bevat alleen puur natuurlijke ingrediënten en is dus een geurloze baardolie.

De Blanco baardwax is gemaakt van de beste natuurlijke oliën en boters, we hebben geen synthetische middelen toegevoegd en geen geurstoffen. Geheel geurloze baardwax dus.

MijnBaard - eigen merk
Alle producten van MijnBaard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingredienten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus een topkwaliteit product voor groothandel prijzen!
Vrienden van MijnBaard en het MijnBaard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van MijnBaard.


5 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.